Φέλιξ: Πρώην ομάδα του έκανε μπάσιμο για τον δανεισμό του αλλά ο Πορτογάλος έχει έναν στόχο

Για τον δανεισμό του Ζοάο Φέλιξ εκδήλωσε ενδιαφέρον η Μπενφίκα με τον ποδοσφαιριστή να έχει ως προτεραιότητα τη μεταγραφή του στην Μπαρτσελόνα.

Chelsea's Kai Havertz, right, celebrates with teammate Joao Felix after scoring his sides second goal during the Champions League round of 16 second leg soccer match between Chelsea FC and Borussia Dortmund at Stamford Bridge, London, Tuesday March 7, 2023. (AP Photo/Alastair Grant)
Ο Κάι Χάβερτζ και ο Ζοάο Φέλιξ πανηγυρίζουν AP

Την επιστροφή του Ζοάο Φέλιξ, έστω και με τη μορφή δανεισμού από την Ατλέτικο Μαδρίτης φέρεται πως επιδιώκει η Μπενφίκα.

Η πορτογαλίκη ομάδα προσέγγισε τόσο τους Ροχιμπλάνκος όσο και τον Φέλιξ , αλλά το deal φέρεται πως δεν θα προχωρήσει καθώς ο Πορτογάλος έχει ως προτεραιότητά του τη μεταγραφή στην Μπαρτσελόνα.

Θυμίζουμε, πως ο Φέλιξ τα έχει βρει σε όλα με τους μπλαουγκράνα και περιμένει το πράσινο φως από την Μπαρτσελόνα στην οποία διεξάγονται διαρκείς έλεγχψοι από το FFP.

Πάντως, ο Τζοάν Λαπόρτα επιβεβαίωσε πρόσφατα σε δηλώσεις του πως πριν από τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου θα ολοκληρωθούν δύο deal, με τα δημοσιεύματα να αναφέρουν πως πρόκειται για τους Ζοάο Φέλιξ και Ζοάο Κανσέλο.

Και στις δύο περιπτώσεις θα υπάρχει δανεισμός με οψιόν αγοράς για το ερχόμενο καλοκαίρι, λόγω των οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι Μπλαουγκράνα.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Η Μίλαν πιέζει την Πόρτο για τον διάδοχο του Ίμπρα

Μεταγραφές LIVE: Οι συμφωνίες και οι ειδήσεις της ημέρας

Πρώην wonderkid του ελληνικού ποδοσφαίρου επέστρεψε στη δράση μέσω της Θύελλας Κατσικάς

News 24/7

24MEDIA NETWORK