Η Μίλαν πιέζει την Πόρτο για τον διάδοχο του Ίμπρα

Τη μεταγραφή του Μεχντί Ταρεμί θέλει να ολοκληρώσει πριν από το τέλος της μεταγραφικής περιόδου η Μίλαν σύμφωνα με τον Σάσα Ταβολιέρι.

Inter Milan's Francesco Acerbi, left, and Porto's Mehdi Taremi vie for the ball during the Champions League, round of 16, first leg soccer match between Inter Milan and Porto, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Wednesday, Feb. 22, 2023. (AP Photo/Luca Bruno)
Ο Μεχντί Ταρεμί με τη φανέλα της Πόρτο AP

Την απόκτηση ενός φορ που θα πλαισιώσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τον Ολιβιέ Ζιρού θέλει η Ρόμα και σύμφωνα με όσα αναφέρει σε δημοσίευμά του ο Σάσα Ταβολιέρι ο βασικός στόχος είναι ένας.

Ο λόγος για τον φορ της Πόρτο , Μεχντί Ταρεμί, με τον οποίο η ιταλική ομάδα φέρεται να τα έχει βρει σε όλα και περιμένει το πράσινο φως από τους Πορτογάλους.

Προς το παρόν, δεν υπάρχει κάποια οριστική συμφωνία αλλά η Μίλαν πιέζει για το deal πριν από τη λήξη της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου έχοντας ως σύμμαχο τόσο τον ποδοσφαιριστή όσο και το γεγονός πως το συμβόλαιό του λήγει το 2024.

Ο Ταρεμί την περασμένη αγωνιστική περίοδο είχε 31 γκολ και 14 ασίστ σε 51 συμμετοχές με τη φανέλα της πορτογαλικής ομάδας.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Ακραίο! Η Ρόμα ολοκληρώνει μία από τις βόμβες του καλοκαιριού σχεδόν... τσάμπα

Ο Σάμαρης περνάει στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού για ομάδα "έκπληξη"

Πρώην wonderkid του ελληνικού ποδοσφαίρου επέστρεψε στη δράση μέσω της Θύελλας Κατσικάς

News 24/7

24MEDIA NETWORK