Φέλιξ: Ο Ποτσετίνο τον έδιωξε, ο Σιμεόνε δεν τον θέλει αλλά αυτός έχει άλλες προτεραιότητες

Τις διακοπές του στο προσωπικό του κότερο απολαμβάνει ο Ζοάο Φέλιξ, λίγο μετά από την απόφαση του Ποτσετίνο να μην ανανεώσει τη συνεργασία του μαζί του.

Chelsea's Joao Felix warms up before the English Premier League soccer match between Chelsea and Leeds United at at the Stamford Bridge stadium in London, Saturday, March 4, 2023. (AP Photo/David Cliff)
Ο Ζοάο Φέλίξ με τη φανέλα της Τσέλσι AP

Την απόφαση να μην διατηρήσει στο ρόστερ της Τσέλσι τον Ζοάο Φέλιξ πήρε ο νέος προπονητής της ομάδας, Μαουρίτσιο Ποτσετίνο καθώς δεν ταιριάζει στα "θέλω" του εν όψει της νέας σεζόν.

Ο Πορτογάλος επιθετικός θα επιστρέψει στην Ατλέτικο Μαδρίτης, με τον Ντιέγκο Σιμεόνε όμως να έχει ξεκαθαρίσει εδώ και καιρό πως δεν τον θέλει στην ομάδα εξαιτίας των πολλών του πειθαρχικών παραπτωμάτων.

Ο Φέλιξ δεν φέρεται να επηρεάζεται από την αβεβαιότητα που υπάρχει αναφορικά με το μέλλον του, αφού απολαμβάνει τις διακοπές του στο κότερο του, όπως φαίνεται από ανάρτηση που έκανε στους προσωπικούς του λογαριασμούς στα social media.

Θυμίζουμε πάντως πως παλαιότερο δημοσίευμα ήθελε τον Φέλιξ να βρίσκεται στα ραντάρ της Νιούκαστλ εν όψει του καλοκαιριού, με τις "καρακάξες" να έχουν ξεκαθαρίσει πως σκοπεύουν να προχωρήσουν σε κινήσεις από το πάνω ράφι ώστε να διατηρηθούν στο κορυφαίο επίπεδο.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Γιουνάιτεντ: Βόμβα! Συμφώνησε με Μάουντ, παλεύει για το "ναι" της Τσέλσι

Μπενζεμά: Συναντήθηκε με τον Αντσελότι και ξεκαθάρισε τις προθέσεις του

Ρόμα: Ο Ντιμπάλα έφερε "άρωμα Αργεντινής" σε ευρωπαϊκό τελικό 12 χρόνια μετά

News 24/7

24MEDIA NETWORK