Ρόμα: Ο Ντιμπάλα έφερε "άρωμα Αργεντινής" σε ευρωπαϊκό τελικό 12 χρόνια μετά

Ο πρώτος Αργεντίνος ποδοσφαιριστής που σκοράρει σε ευρωπαϊκό τελικό μετά από τον Λιονέλ Μέσι το 2011 έγινε ο Πάολο Ντίμπαλα με το γκολ του στον τελικό του Europa League.

Roma's Paulo Dybala celebrates after scoring the opening goal during the Europa League final soccer match between Sevilla and Roma, at the Puskas Arena in Budapest, Hungary, Wednesday, May 31, 2023. (AP Photo/Petr David Josek)
Ο Πάολο Ντιμπάλα πανηγυρίζει το γκολ του AP

Την ήττα στη διαδικασία των πέναλτι γνώρισε η Ρόμα από τη Σεβίλλη στον μεγάλο τελικό του Europa League, με τον Ζοσέ Μουρίνιο να ξεσπά μετά από το τέλος της αναμέτρησης τόσο κατά των διαιτητών όσο και κατά της διοίκησης για την οργάνωσή της σε όλα τα επίπεδα.

Η ιταλική ομάδα πάλεψε μέχρι τέλους για το τρόπαιο, με τον Πάολο Ντιμπάλα να είναι ο σκόρερ του μοναδικού της τέρματος... με το οποίο μάλιστα έδωσε... άρωμα Αργεντινής σε ευρωπαϊκό τελικό 12 χρόνια μετά.

Συγκεκριμένα, ο Ντιμπάλα με το γκολ που σημείωσε έγινε ο πρώτος Αργεντίνος ποδοσφαιριστής που σκοράρει σε ευρωπαϊκό τελικό μετά από τον Λιονέλ Μέσι με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα κόντρα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το 2011.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Ρεάλ: Μετά τον Ασένσιο φεύγει και άλλος ενδεκαδάτος, τον θέλει η Ίντερ

Γιουνάιτεντ: Βόμβα! Συμφώνησε με Μάουντ, παλεύει για το "ναι" της Τσέλσι

Έμερι: Διώχνει παικταρά με 261 συμμετοχές στη Γιουνάιτεντ

News 24/7

24MEDIA NETWORK