Φερνάντο Σάντος: Χάλασε τα σχέδια της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Ενδιαφέρον για την απόκτηση του Γκονζάλο Ράμος έχει δείξε εδώ και καιρό η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με το χατ-τρικ του 21χρονου να τους δυσκολεύει τα σχέδια.

Portugal's Goncalo Ramos celebrates after scoring his side's fifth goal during the World Cup round of 16 soccer match between Portugal and Switzerland, at the Lusail Stadium in Lusail, Qatar, Tuesday, Dec. 6, 2022. (AP Photo/Alessandra Tarantino)
Ο Γκονζάο Ράμος πανηγυρίζει το χατ τρικ του AP

Ιστορία έγραψε ο Γκονζάλο Ράμος στην αναμέτρηση της Πορτογαλίας με την Ελβετία για την φάση των 16 του Παγκοσμίου Κυπέλλου, καθώς στην πρώτη του συμμετοχή στην 11αδα της ομάδας στη διοργάνωση σημείωσε χατ-τρικ.

Η απόφαση του Φερνάντο Σάντος να δώσει φανέλα βασικού στον νεαρό Πορτογάλο πέρα από το γεγονός πως δυσανασχέτησε τον Κριστιάνο Ρονάλντο που έμεινε στον πάγκο, χάλασε και τα σχέδια της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο λόγος είναι ότι η ομάδα του Έρικ Τεν Χαχ έχει στη λίστα της τον Ράμος για την ενίσχυση της επιθετικής γραμμής με την Μπενφίκα μέχρι πρότινος να αξιώνει ένα ποσό κοντά στα 35 εκατομμύρια για την παραχώρηση του, ποσό που μόνο στα ίδια επίπεδα δε θα μείνει μετά την πρόσφατη εμφάνιση του Πορτογάλου.

Πάντως, αυτή τη στιγμή, σύμφωνα με το Transfermarkt η χρηματιστηριακή αξία του ποδοσφαιριστή κυμαίνεται στα 24.000.000.

Διαβάστε Περισσότερα

Μουντιάλ 2022: Η Χεορχίνα έριξε το καρφί της στον Σάντος, αλλά ελπίζει σε αυτόν

ΜΜΑ: Αδιανόητη παραμόρφωση σε πόδι αθλητή

Μέσι: Δεν έχετε προσέξει τι γράφουν πάνω τα παπούτσια του

News 24/7

24MEDIA NETWORK