Φεύγει με 40% αποζημίωση ο Τελάντερ

Το ... διαζύγιο με τον Δανό στόπερ βγαίνει εντός της εβδομάδας, με το τελικό ραντεβου να απομένει για την λύση του συμβολαίου του στον Παναθηναϊκό. Πόσα θα πάρει σε δόσεις. Ακολουθούν και οι υπόλοιποι «κομμένοι», «τρέχει» το θέμα Στιλ, με τον Διούδη φαβορί για να τον αντικαταστήσει.

Φεύγει με 40% αποζημίωση ο Τελάντερ
Τελάντερ-Παναθηναϊκός ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Εκτός απ' τις επόμενες μεταγραφικές κινήσεις, η εβδομάδα που αρχίζει αύριο (Δευτέρα 17/7) θα φέρει εξελίξεις και στο τελευταίο κύμα των αποδεσμεύσεων του Παναθηναϊκού, με τον Ράσμους Τελάντερ να είναι απ' όσο φαίνεται ο πρώτος απ’ το γκρουπ των "κομμένων" που έχουν απομένει, ο οποίος θα διαβεί την πόρτα της εξόδου.

Τα τελευταία 24ωρα υπήρξε πρόοδος στις συζητήσεις των "πρασίνων" με την πλευρά του Δανού στόπερ, ο οποίος έχει μαλακώσει πολύ τη στάση του και είναι πλέον κοντά στο να βρεθεί η συμβιβαστική λύση προκειμένου να οδηγηθούν οι δύο πλευρές σε ένα φιλικό διαζύγιο.

Σημαντικό ρόλο σ' όλο αυτό έπαιξε και το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός διατήρησε ενεργό τον Σκανδιναβό στόπερ στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας, του έδωσε χρόνο συμμετοχής στα φιλικά και σίγουρα όλη η στάση του κλαμπ, βοήθησε πολύ στο να ψάξει κι ο ίδιος πιο εύκολα ομάδα.

Οι πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν πως ο Τελάντερ έχει βρει ήδη τον επόμενο σταθμό του, καθώς βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με σκανδιναβικό σύλλογο, για να συνεχίσει εκεί την καριέρα του. Εντός της εβδομάδας μάλιστα (μέχρι την Τετάρτη ή την Πέμπτη), αναμένεται στην Αθήνα κι ο μάνατζέρ του, για τις τελικές συζητήσεις γύρω από τη λύση του συμβολαίου του, που ολοκληρώνεται το επόμενο καλοκαίρι.

Οι ίδιες πηγές επισημαίνουν πως ο Δανός αμυντικός θα λάβει ως αποζημίωση (σε δόσεις) το 40% του τελευταίου χρόνου του συμβολαίου του (περίπου 150.000 ευρώ απ’ τις 350.000 ευρώ που προβλέπονται) και μετά από δύο χρόνια θα χωρίσει τους δρόμους του με το "τριφύλλι".

ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ Ο ΣΤΙΛ

Από εκεί και πέρα πολύ σύντομα, θα πάρουν σειρά και οι υπόλοιποι. Μέσα στα επόμενα 24ωρα οι "πράσινοι" θα πραγματοποιήσουν νέο κύκλο συζητήσεων με τους εκπροσώπους των Βέμερ και Ρινάλντι, ενώ απ’ τις αρχές της μεθεπόμενης εβδομάδας αναμένεται να τρέξει και η υπόθεση του Λουκ Στιλ. Ο Αγγλος γκολκίπερ είναι σε αναζήτηση ομάδας και μάλιστα έχει ξεκινήσει επαφές με δύο βρετανικά κλαμπ, περιμένοντας απαντήσεις.

ΔΙΟΥΔΗΣ Ο Νο1 ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ

Εφόσον το θέμα του Στιλ προχωρήσει, ο Παναθηναϊκός θα κινηθεί για τον αντικαταστάτη του, με τον Σωκράτη Διούδη να είναι αυτή τη στιγμή ο Νο1 υποψήφιος. Ο διεθνής Έλληνας άσος, αναμένεται να λύσει το συμβόλαιό του με τον Άρη προς τα μέσα της εβδομάδας που έρχεται και είναι ο τερματοφύλακας στον οποίο έχει εστιάσει ο Μαρίνος Ουζουνίδης, καθώς τον γνωρίζει πολύ καλά απ’ την κοινή θητεία τους στον Πανιώνιο και θεωρεί πως μπορεί να πλαισιώσει άριστα τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο.

Στην "πράσινη" λίστα πάντως βρίσκονται και δύο πολύ καλές περιπτώσεις γκολκίπερ απ’ το εξωτερικό (απ’ την Ανατολική Ευρώπη συγκεκριμένα) οι οποίοι θα παίξουν πιο δυνατά, εάν δεν προχωρήσει για κάποιο λόγο η μεταγραφή του Διούδη.

News 24/7

24MEDIA NETWORK