Φιάσκο για τη Ρωσία! Δεν έχει πουλήσει ούτε τα μισά εισιτήρια

Η Ρωσία είναι η διοργανώτρια χώρα του Μουντιάλ 2018 και ήδη προετοιμάζεται ενόψει και του... μίνι κυπέλλου συνομοσπονδιών που θα πραγματοποιηθεί τον Ιούνιο. Τα πράγματα όμως δεν πάνε και τόσο καλά, με τους Ρώσους να ανησυχούν για την κίνηση των εισιτηρίων.

People walk to the new 'Saint Petersburg' stadium to take part in a ceremony marking 100 days until the start of the FIFA Confederations Cup 2017 at the Krestovsky Island in St.Petersburg, Russia, Thursday, March 9, 2017. (AP Photo/Dmitri Lovetsky)
People walk to the new 'Saint Petersburg' stadium to take part in a ceremony marking 100 days until the start of the FIFA Confederations Cup 2017 at the Krestovsky Island in St.Petersburg, Russia, Thursday, March 9, 2017. (AP Photo/Dmitri Lovetsky) AP

Μεγάλη διοργάνωση χωρίς κόσμο στις κερκίδες γίνεται; Κι όμως είναι πιθανό σενάριο, με τη Ρωσία να... κινδυνεύει να μείνει με... απούλητα εισιτήρια!

Η ανησυχία είναι διάχυτη στις τάξεις της διοργανώτριας αρχής, με τον αναπληρωτή πρωθυπουργό της Ρωσίας, Βίταλι Μούτκο, να αναφέρει σχετικά: "Υπάρχουν ανησυχίες για τις πωλήσεις των εισιτηρίων. Ελπίζουμε πως η κατάσταση θα βελτιωθεί".

Τα νούμερα άλλωστε είναι ενδεικτικά. 695.000 εισιτήρια είναι διαθέσιμα για πώληση ενόψει του Confederations Cup, και μέχρι στιγμής, δύο μήνες πριν την έναρξη (17 Ιουνίου), έχουν πουληθεί μόλις 211.475 εισιτήρια! Σε απλά μαθηματικά, το 1/3 του συνολικού αποθέματος, με τους διοργανωτές να είναι στο χείλος ενός μεγάλου... φιάσκου, αν δεν καταφέρουν να δώσουν όλα τα εισιτήρια.

Τα "μαγικά χαρτάκια" είναι στη διάθεση του κοινού από τον περασμένο Νοέμβριο, αλλά όπως φαίνεται, δεν έχουν συγκινήσει την μεγαλύτερη μερίδα των φιλάθλων.

Το Confederations Cup, είναι ένας θεσμός που πραγματοποιείται ένα χρόνο πριν το μουντιάλ, στη χώρα που έχει αναλάβει τη διεξαγωγή του, και στη... φετινή του βερσιόν θα λάβουν μέρος η Γερμανία, η Αυστραλία, η Χιλή, το Μεξικό, η Νέα Ζηλανδία, η Πορτογαλία, το Καμερούν και η Ρωσία.

Photo credits: AP Photo/Dmitri Lovetsky

News 24/7

24MEDIA NETWORK