Φιλ Νέβιλ: "Προσευχόμουν να τραυματιστεί ο Κόουλ για να πάω στο Μουντιάλ"

Ο πρώην παίκτης της εθνικής Αγγλίας, Φιλ Νέβιλ, μπορεί να καταλάβει καλύτερα από οποιονδήποτε πως είναι να μην είσαι στην 23άδα για το Μουντιάλ. Το 2006 μάλιστα, ο Άγγλος προσπαθούσε να κάνει τα πάντα προκειμένου να πάει αυτός, αντί για τον Άσλεϊ Κόουλ! Διαβάστε τι δήλωσε.

Φιλ Νέβιλ: "Προσευχόμουν να τραυματιστεί ο Κόουλ για να πάω στο Μουντιάλ"

Η εθνική Αγγλίας έχει δώσει στη FIFA τη λίστα με τους 23 παίκτες που θα εκπροσωπήσουν τη χώρα στο προσεχές Μουντιάλ της Βραζιλίας. Ωστόσο, πέρα από τους "εκλεκτούς", συμπεριλαμβάνονται και επτά αναπληρωματικοί, σε περίπτωση που προκύψει τραυματισμός κάποιου παίκτη και δεν μπορεί να πάει στη Βραζιλία.

Το να είσαι στην λίστα των "εν αναμονή" παικτών για το Μουντιάλ, είναι αρκετά οδυνηρό σύμφωνα με τον Φιλ Νέβιλ, πρώην αμυντικό των "λιονταριών". Ο πρώην παίκτης της Έβερτον μάλιστα, στο Μουντιάλ της Γερμανίας πριν οκτώ χρόνια είχε βρεθεί σε αυτή τη λίστα και προσπαθούσε να κάνει τα πάντα για να βρεθεί στους... "εκλεκτούς".

"Στην πραγματικότητα, προσευχόμουν να τραυματιστεί ο Άσλεϊ Κόουλ, για να πάω εγώ στη θέση του στο Μουντιάλ", τα λόγια του Άγγλου.

"Σε αγώνα της Αγγλίας με την Τζαμάικα στο Ολντ Τράφορντ πριν το Μουντιάλ, ο Κόουλ είχε ένα μικρό τραυματισμό και θυμάμαι είχα πάει με τον αδερφό μου για φαγητό να το γιορτάσουμε", οι δηλώσεις του Νέβιλ στο "Radio 5Live".

Τελικά όπως έδειξε η ιστορία οι... προσευχές του Άγγλου δεν έπιασαν τόπο, μιας και ο Άσλεϊ Κόουλ ήταν κανονικά στην αποστολή της Αγγλίας για το Μουντιάλ του 2006, με τον ίδιο να βλέπει τα ματς από τις κερκίδες.

Διαβάστε ακόμη:

Με όλα της τα αστέρια η Αγγλία στο Μουντιάλ

News 24/7

24MEDIA NETWORK