Φιλική κατάληψη από οργανωμένους

Στο πλευρό του Δημήτρη Χούλη φαίνεται πως βρίσκονται οι οργανωμένοι φίλαθλοι του Ηρακλή. Μετά το τέλος της προπόνησης της Τετάρτης, μεγάλη μερίδα αυτών βρέθηκε στις εγκαταστάσεις της Μίκρας και καταλαμβάνοντας τα εκεί γραφεία.  

Φιλική κατάληψη από οργανωμένους
Στο πλευρό του Δημήτρη Χούλη φαίνεται πως βρίσκονται οι οργανωμένοι φίλαθλοι του Ηρακλή. Μετά το τέλος της προπόνησης της Τετάρτης, μεγάλη μερίδα αυτών βρέθηκε στις εγκαταστάσεις της Μίκρας και καταλαμβάνοντας τα γραφεία διαμαρτυρήθηκε για την κωλυσιεργία που παρατηρείται στην προσπάθεια του Χούλη να πάρει στην κατοχή του το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών.

Ζήτησαν δε από την Πολιτεία και δη από τον Υφυπουργό Αθλητισμού Γιώργο Ορφανό, να επέμβει προκειμένου τα χρέη που έχει αποκτήσει η κυανόλευκη ΠΑΕ να πληρωθούν από τους υπεύθυνος, φωτογραφίζοντας ουσιαστικά το δίδυμο Μυτιληναίου-Σπανουδάκη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση που εξέδωσαν:

"To PAPAFI CLUB, ενημερώνει όλο τον λαό του ΗΡΑΚΛΗ μας, ότι προχωρήσαμε σε συμβολική κατάληψη των γραφείων της ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ, με αφορμή την διοικητική κατάσταση που επικρατεί στον σύλλογο μας εδώ και αρκετούς μήνες.

Με αφορμή λοιπόν αυτή την κατάσταση ζητάμε: Την παρέμβαση του αθλητικού εισαγγελέα κ.Φλωρίδη, έτσι ώστε να ξεκαθαρίσει μια και καλή το ποια φυσικά πρόσωπα χρέωσαν την ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ, με ποσά τα οποία και υπέρογκα είναι αλλά και παράλογα όταν μιλάμε για ποδοσφαιρική ανώνυμη εταιρία. Εφόσον ενδιαφερθεί ο κ. Φλωρίδης για την ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ, εμείς ως σύνδεσμος είμαστε σε θέση να του παραχωρήσουμε έγγραφα, στοιχεία για την οικονομική διαχείριση που υπήρξε στην ΠΑΕ τα τελευταία πέντε χρόνια, τα οποία αποδεικνύουν το πόσο και ποίες «παράλογες» αλλά και παράνομες σπατάλες έγιναν. Κ. Φλωρίδη ότι έχουμε είναι στην διάθεση σας.

*Την παρέμβαση του υφυπουργού κ. Ορφανού, ώστε να μας ξεκαθαρίσει την στάση της πολιτείας. Απέναντι στην διοικητική κατάσταση της ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ αλλά και την θέση της έναντι στα φυσικά πρόσωπα που έχουν φτάσει στον σύλλογο μας να χρωστάει πάνω από 7,5 εκ. Ευρώ. Ως πότε θα κυκλοφορούν όλοι αυτοί κ. υφυπουργέ; Επίσης, γνωστοποιούμε δημόσια στον κ. Ορφανό ότι αιτούμαστε άμεση συνάντηση μαζί του. Χιλιάδες «κυανόλευκοι» οπαδοί κ. Ορφανέ περιμένουν τις επόμενες κινήσεις σας.

*Την άμεση συνάντηση εκπροσώπων μας με τον κ. Χούλη, ο οποίος μπορεί να αποφεύγει εμάς αλλά αντίθετα φιλοξενείται σε οποιοδήποτε Μ.Μ.Ε. του ζητηθεί. Κ. Χούλη σύντομα θα πρέπει να κάτσετε στο ίδιο τραπέζι με εμάς και να μας πείτε ειλικρινά επιτέλους ποίος ο λόγος παρουσίας σας στα κοινά του ΗΡΑΚΛΗ μας.

*Την βοήθεια της νομικής υπηρεσίας του Γ.Σ. «Ο ΗΡΑΚΛΗΣ» με σκοπό να «κυνηγηθούν» επιτέλους νομικά όσοι προσπάθησαν και προσπαθούν να αφανίσουν τον ιστορικότερο σύλλογο της Ελλάδος.

*Την αφύπνιση και ενεργοποίηση του «Κυανόλευκου» Λαού. Τώρα πρέπει να βρισκόμαστε πιο κοντά από ποτέ και στις όποιες διοικητικές εξελίξεις θα υπάρξουν αλλά και στο γήπεδο δίπλα στον σύλλογο μας. Μην αφήνεις Ηρακλειδέα να σε κερδίσουν και να σε διώξουν από την ιδέα που υπεραγαπάς. Έλα κοντά μας να παλέψουμε έτσι όπως μόνο εμείς ξέρουμε.





Μετά τα παραπάνω λοιπόν, το PAPAFI CLUB, αύριο Πέμπτη 20/10/2005 στις 16:30 θα παραχωρήσει συνέντευξη τύπου στην αίθουσα τροπαίων του Γυμναστικού Συλλόγου, επίσης, καλούμε τα μέλη μας την Παρασκευή 21/10/200 στις 20:00 στα γραφεία του CLUB μας, σε έκτατη γενική συνέλευση μελών. Οι παρουσία των μελών μας θεωρείτε πιο απαραίτητη από ποτέ.

Τέλος, το Σάββατο 22/10/2005 από τις 23:00 έως τις 01:00, εκπρόσωποι του PAPAFI CLUB θα παραβρεθούν στην τηλεοπτική εκπομπή «Χίλια Χρόνια Ηρακλής» στο σταθμό ΕΓΝΑΤΙΑ TV και θα τοποθετηθούν για όλους και για όλα.

Τέρμα στην ομηρία του ΗΡΑΚΛΗ μας.

Με τιμή το Δ.Σ. του PAPAFI CLUB".

Όσον αναφορικά το Δημήτρη Χούλη, παραμένει στην Αθήνα περιμένοντας το πόρισμα των ορκωτών λογιστών. Ο ίδιος πάντως δεν προτίθεται να βάλει περισσότερα χρήματα από αυτά που έχει διαθέσει, αν πρώτα δεν γίνει ο κύριος κάτοχος των μετοχών.

Στα αγωνιστικά, δίχως προβλήματα συνεχίζεται η προετοιμασία της ομάδας. Εκτός των τραυματιών Παπαποστόλου και Φορτούζι, όλοι οι υπόλοιποι είναι στη διάθεση του Σάββα Κωφίδη. Εξάλλου και ο Τάσος Κατσαμπής ξεπέρασε τις ενοχλήσεις λαμβάνοντας κανονικά μέρος στο πρόγραμμα της Τετάρτης.

News 24/7

24MEDIA NETWORK