Φιλικό ματς... πρόβα για το επίσημο

Φιλικό ματς... πρόβα για το επίσημο
Iσόπαλη με σκορ 2-2 ήρθε η "βασίλισσα" στο κυριακάτικο φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο τον Ολυμπιακό Βόλου, το οποίο διεξήχθη στο γήπεδο του Μακροχωρίου.

Οι 800 και πλέον φίλαθλοι, παρακολούθησαν ένα πολύ καλό παιχνίδι που θύμιζε αγώνα πρωταθλήματος με το πάθος και την αγωνιστικότητα που έδειξαν οι ποδοσφαιριστές και των δύο ομάδων. Η "βασίλισσα" ήταν ανώτερη σχεδόν σε ολόκληρη τη διάρκεια του αγώνα και έδειξε ότι βρίσκεται σε καλό δρόμο, δύο εβδομάδες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος.

Αρκετά καλή απόδοση είχε ο Αλέν Μπάι, ο αφρικανός ποδοσφαιριστής που δοκιμάζεται τις τελευταίας ημέρες από τη Βέροια και όπως φαίνεται θα αποκτηθεί.

ΒΕΡΟΙΑ: Αποστολίδης (83' Κοτταρίδης), Κανακούδης, Β. Σαμαράς (77' Μπαμπάτσικος), Δ. Σαμαράς (83' Κουκουλής), Καβακάς (46' Μπέϊ - υπό δοκιμήν), Εκουέμε (68' Σαρηγιαννίδης), Γκουέλα (86' Μαυρίδης), Λαναρής (77' Σεμερτζίδης), Βοσκαρίδης (75' Μόουζες - υπό δοκιμήν), Αμαεφούλε.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β.: Μπαλτιμάς, Πέτρου, Μπουέλε, Φυντανίδης, Α. Κουτσιούκοφ, Δεμιρτζόγλου, Ιωάννου, Χατζηζήσης, Χατζηρίζος, Σάβιτς, Μπουντούρης.

Αγωνίστηκαν ακόμη στο β' ημίχρονο οι: Γκεοργκίεφ, Μπουσινάκης, Γεωργαντζιάς και Βασιλειάδης.

News 24/7

24MEDIA NETWORK