Φιλικών συνέχεια...

Φιλικών συνέχεια...

Απογοήτευσαν παρά ικανοποίησαν τους φιλάθλους τους που έσπευσαν στο Παγκρήτιο στάδιο για να δουν από κοντά την ομάδα τους στο φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο την Ρόδο, οι παίκτες του Εργοτέλη.H ομάδατου Μανώλη Πατεμτζή εμφανίστηκε κατώτερο των προσδκιώνπαραχωρώντας ισοπαλία,3-3.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 30ο λεπτό με το πλασέ του Καρκαλέτση ωστόσο οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο 47ο λεπτό με τον Σκουλούδη. Στο 55ο ο Καρκαλέτσης έδωσε το προβάδισμα στην Ρόδο με σουτ από πλάγια θέση, ενώ στο 70ο λεπτό η Ρόδος έκανε το 1-3 με πλασέ του Πλύγκου. Ο Εργοτέλης ανέκαμψε και μείωσε εξ’ αρχής σε 2-3 με πέναλτι που κέρδισε ο Σουτζής και εκτέλεσε ο Κόβατς, ενώ έφτασε στην ισοφάριση με κεφαλιά του Γεωργόπουλου στο 90ο λεπτό.

Στην αναμονή βρίσκονται οι διοικούντες του Εργοτέλη για την απόφαση της FIFA για τον Σιλά, που θέλουν να γνωρίζουν εάν θα έχουν το συντομότερο δυνατόν τον παίκτη στον δυναμικό τους.


Ισόπαλο χωρίς τέρματα έληξε το φιλικό παιχνίδι που έδωσαν την Πέμπτη(08/09) ο Ηλυσιακός με τον Διαγόρα, με τις δυο ομάδες να χάνουν κλασσικές ευκαιρίες κατά την διάρκεια της φιλικής αναμέτρησης. Επόμενο φιλικό για τον Ηλυσιακό έχει προγραμματιστεί για την ερχόμενη Τετάρτη με τον Εθνικό.
Με το εντυπωσιακό 4-0, επικράτησε η Καλαμάτα του Πάμισου Μεσσήνης σε φιλικό παιχνίδι. Η ομάδα του Στράτου Βουτσακέλη είχε σε πολύ καλή μέρα τον Πουλάκο, ο οποίος σημείωσε τα τρία από τα τέσσερα τέρματα της «μαύρης θύελλας», με τον Κατσαρό να πετυχαίνει το τέταρτο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK