"Φίλοι και αντίπαλοι θαύμαζαν τον Θανάση Μπέμπη"

Οι βετεράνοι του Ολυμπιακού εξέδωσαν ανακοίνωση με αφορμή τη δυσάρεστη είδηση του χαμού του παλαίμαχου, εμβληματικού ποδοσφαιριστή των "ερυθρόλευκων", Θανάση Μπέμπη. Νωρίς το πρωί και η ΑΕΚ εξέφρασε τη θλίψη της για το χαμό του Μπέμπη.

"Φίλοι και αντίπαλοι θαύμαζαν τον Θανάση Μπέμπη"
bebis ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Συγκινητική η ανακοίνωση των βετεράνων του Ολυμπιακού εις μνήμην του θρύλου της ομάδας, Θανάση Μπέμπη. Αναλυτικά η τοποθέτηση: "Ο σύνδεσμος βετεράνων ποδοσφαιριστών Ολυμπιακού Πειραιώς αποτίει φόρο τιμής στην μυθική μορφή του θρυλικού Θανάση Μπέμπη του γίγαντα της Ιστορίας του Ολυμπιακού που με την ομάδα θρύλο της δεκαετίας του 50 έδωσε στον Ολυμπιακό μαζί με τους θρυλικούς συμπαίκτες του το προσωνύμιο Θρύλος.

Ο θρυλικός Θανάσης Μπέμπης που τον θαύμαζαν φίλοι και αντίπαλοι αγωνίστηκε πολλά χρόνια στον Ολυμπιακό κατακτώντας 6 Πρωταθλήματα, 9 Κύπελλα Ελλάδας, 4 Νταμπλ και 1 Βαλκανικό Κύπελλο ενώ υπηρέτησε την αγαπημένη του ομάδα σαν προπονητής όποτε του ζητήθηκε.

Μεγάλη ήταν η πρόσφορα του και στην Εθνική ομάδα όπου για πολλά χρόνια ήταν ηγέτης της.

Ο Θανάσης Μπέμπης ήταν ο εκφραστής της Ολυμπιακής ψυχής, του πάθους και της αγάπης για τον Ολυμπιακό του και το έδειχνε και στους ατέλειωτους αγώνες των βετεράνων του Θρύλου που είχε λάβει μέρος ενώ ήταν από τα ιδρυτικά μελή και επίτιμος πρόεδρος του συνδέσμου βετεράνων και σε μια κορυφαία αντάξια κατάχρυσου κυπέλλου κίνηση αγάπης για τον Ολυμπιακό του στον αγώνα που έγινε προς τιμή του το 2012 με τον Φωστήρα συγκλονίζει συμπαίκτες, αντίπαλους και φιλάθλους όταν γονατίζει και φιλά την σημαία του Ολυμπιακού του σε μια μεγαλειώδη στιγμή Ολυμπιακής ψυχής.

Άριστος οικογενειάρχης και σπουδαίος άνθρωπος θα βλέπει πλέον τους αγώνες του αγαπημένου του Ολυμπιακού από τον ουρανό του γηπέδου Καραϊσκάκη με τους θρυλικούς συμπαίκτες του Μουράτη , Κοτρίδη, Σούλη , Δρόσο, Κοκκινάκη, Μουστακλή , Μεσολογγίτη , Ξανθόπουλο και άλλους γίγαντες της Θρυλικής ιστορίας του Ολυμπιακού.

ΑΓΑΠΗΜΕΝΕ ΜΑΣ ΘΑΝΑΣΗ ΓΙΓΑΝΤΑ ΤΗΣ ΘΡΥΛΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΟΝΤΑ ΣΟΥ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΣΤΙΣ 12:00 ΣΤΟ ΚΟΙΜΗΤΗΡΙΟ ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΝΑ ΦΩΝΑΞΟΥΜΕ ΔΥΝΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΘΗ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΑΣ.

ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΟΝ ΘΡΥΛΙΚΟ ΘΑΝΑΣΗ ΜΠΕΜΠΗ."

News 24/7

24MEDIA NETWORK