Φήμη: Η Τσέλσι θέλει να απολύσει τον Ποτσετίνο εδώ και τώρα, έχει βρει αντικαταστάτη

Με την διαρκούσα καθοδική πορεία των “μπλε” η διοίκηση φαίνεται πως δεν διαθέτει πια άλλα αποθέματα… υπομονής.

Chelsea's head coach Mauricio Pochettino watches his side play from the sideline during the English Premier League soccer match between Chelsea and Wolverhampton Wanderers at Stamford Bridge stadium in London, Sunday, Feb. 4, 2024. (AP Photo/Ian Walton)
Chelsea's head coach Mauricio Pochettino watches his side play from the sideline during the English Premier League soccer match between Chelsea and Wolverhampton Wanderers at Stamford Bridge stadium in London, Sunday, Feb. 4, 2024. (AP Photo/Ian Walton) AP

Η απόφαση, σύμφωνα με μερικά δημοσιεύματα, έχει ληφθεί αναφορικά με το μέλλον του Αργεντινού προπονητή στον πάγκο της Τσέλσι. Όμως η πιθανή αποδέσμευση δεν θα έχει κάποια ουσιαστική αξία αν δεν έχει βρεθεί το πρόσωπο που θα κληθεί να ανεβάσει την ομάδα στα αγωνιστικά στάνταρ της εποχής Αμπράμοβιτς.

Το πρόσωπο λοιπόν φαίνεται πως έχει βρεθεί, δυστυχώς όμως για τους Λονδρέζους, η περίπτωσή του ενέχει πολλές δυσκολίες.

Ο Τσάμπι Αλόνσο θεωρείται ένα από τα πιο καυτά ονόματα προπονητών την δεδομένη χρονική στιγμή. Το έργο του στην Λεβερκούζεν με την οποία κάνει πρωταθλητισμό και η εξελιξιμότητά του έχουν προσελκύσει πολλές ομάδες που τον εξετάζουν. Εκτός από αυτό, ο Τσάμπι Αλόνσο δεν δείχνει να είναι φουριόζος σχετικά με το μέλλον του.

Ο Ισπανός έχει ακουστεί εντόνως, για να διαδεχθεί τον Κλοπ στην Λίβερπουλ αυτό το καλοκαίρι, ωστόσο, ο ίδιος δηλώνει πως είναι προσηλωμένος στο εγχείρημα της Λεβερκούζεν και τους στόχους της. Αξίζει να αναφερθεί πως σε περίπτωση που εν τέλει κατακτήσει το πρωτάθλημα Γερμανίας, θα είναι το πρώτο στην ιστορία του συλλόγου, οπότε θα ήταν απερισκεψία του coach να μπει όντως “ζεστα” στην συζήτηση για άλλους πάγκους στο μέλλον, πολλώ δε μάλλον στο παρόν.

Το αν οι δυσκολίες της υποθέσεις αυτής ή διαφορετικά η επιλογή για στόχευση, πιθανών, σε κάποιον άλλον προπονητή “αγοράσει” χρόνο στον Ποτσετίνο, είναι κάτι που μένει να φανεί τον προσεχή μήνα.

Διαβάστε περισσότερα

Τσέλσι: Ήττα από Γουλβς εντός έδρας μετά από 44 χρόνια

Περνάει δύσκολα στο Μιλγουόκι ο Λίλαρντ

News 24/7

24MEDIA NETWORK