Περνάει δύσκολα στο Μιλγουόκι ο Λίλαρντ

Εντός και εκτός γηπέδου ο Αμερικάνος αντιμετωπίζει δυσκολίες μετά τους Μπλέιζερς.

Milwaukee Bucks guard Damian Lillard (0) plays against the Detroit Pistons in the second half of an NBA basketball game in Detroit, Saturday, Jan. 20, 2024. (AP Photo/Paul Sancya)
Milwaukee Bucks guard Damian Lillard (0) plays against the Detroit Pistons in the second half of an NBA basketball game in Detroit, Saturday, Jan. 20, 2024. (AP Photo/Paul Sancya) AP

Ο Ντέμιαν Λίλαρντ παραδέχεται ότι περνάει την "δυσκολότερη μετάβαση" της ζωής του από τότε που μετακινήθηκε στο Μιλγουόκι. Η αλλαγή σκηνικού για τον Λίλαρντ, που τον οδήγησε στην ομάδα του Γιάννη Αντετοκούνμπο, περιελάμβανε κάτι περισσότερο από μια φυσιολογική περίοδο προσαρμογής.

Συγκεκριμένα, ο Λίλαρντ και η επί δύο χρόνια σύζυγός του, Κέι Λα Λίλαρντ, παίρνουν διαζύγιο, το οποίο κατέθεσε λίγες ημέρες μετά την ανταλλαγή του στους Μπακς τον Οκτώβριο. Οι δυο τους έχουν επίσης τρία παιδιά, κάνοντας τη μετακόμιση από το Πόρτλαντ στο Μιλγουόκι ακόμα πιο δύσκολη.

"Ήταν ίσως η πιο δύσκολη μετάβαση στη ζωή μου, αν το καλοσκεφτείς", δήλωσε ο Λίλαρντ.

Ο Αμερικανός σταρ δεν μπορούσε να προπονηθεί, όπως το συνηθίζει το καλοκαίρι, λόγω των συνθηκών και ήταν μια "μικρή ομάδα φίλων και οικογένειας" στην οποία ο γκαρντ στηρίχθηκε κατά τη διάρκεια της δύσκολης περιόδου.

"Έκανα πράγματα που δεν θα με έκαναν να νιώσω καταβεβλημένος. Μπορεί να είναι επειδή όλοι έχουμε συναισθήματα. Όλοι έχουμε πράγματα για τα οποία νοιαζόμαστε πραγματικά, που είναι κοντά στην καρδιά μας. Είμαι χαρούμενος που είμαι ένα σταθερό άτομο, έχω σταθερούς ανθρώπους γύρω μου".

Όσον αφορά την παρουσία του αγωνιστικά, ο Λίλαρντ έλαμψε με τους Μπακς, αποδεικνύοντας ότι είναι ο ίδιος φονικός επιθετικός πλέι μέικερ που ήταν σε όλη του την καριέρα. Έχει ταιριάξει καλά με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και έχει μέσο όρο 25,2 πόντους, 6,8 ασίστ και 4,3 ριμπάουντ. Όμως, όσο δυνατός και να είναι στο παρκέ, ο Λίλαρντ παραδέχτηκε ότι δεν υπάρχει τίποτα πιο σημαντικό από τα παιδιά του, τα οποία έχει πάντα στο μυαλό του.

"Όσο κι αν αγαπώ το μπάσκετ και τη δουλειά μου, δεν με νοιάζει περισσότερο από ό,τι με νοιάζουν τα παιδιά μου. Φυσικά και τα κουβαλάς μαζί σου".

Περισσότερα εδώ

Άσχημα νέα για τον Τζόελ Εμπίντ

Το γύρισε ο Ντουράντ

News 24/7

24MEDIA NETWORK