Φιρμίνο: Αυτοί είναι οι δύο σύλλογοι της Premier League που θέλουν να φέρουν πίσω τον Μπόμπι

Η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ και η Φούλαμ είναι οι δύο ομάδες που θέλουν να φέρουν πίσψ στην Αγγλία τον Ρομπέρτο Φιρμίνο σύμφωνα με την DailyMail.

Φιρμίνο: Αυτοί είναι οι δύο σύλλογοι της Premier League που θέλουν να φέρουν πίσω τον Μπόμπι
AP PHOTO/JAMEEL

Την απόφαση να απαντήσει αρνητικά στην πρόταση ανανέωσης που του κατέθεσε η Λίβερπουλ και να δοκιμάσει τη τύχη του στη Σαουδική Αραβία και την Αλ Αχλί πήρε ο Ρομπέρτο Φιρμίνο το περασμένο καλοκαίρι αλλά από ότι φαίνεται δεν έμεινε απόλυτα ευχαριστημένος από την επιλογή του.

Συγκεκριμένα, ο Βραζιλιάνος φορ το τελευταίο διάστημα έχει χάσει τη φανέλα βασικού ενώ δεν του αρέσει και η ζωή στη Σαουδική Αραβία, με αποτέλεσμα να βλέπει με καλό μάτι το ενδεχόμενο πρόωρης αποχώρησης από τη χώρα της Μέσης Ανατολής.

Σύμφωνα με την DailyMail, την περίπτωσή του εξετάζει με μεγάλο ενδιαφέρον η Φούλαμ η οποία δεν έχει βρει ακόμα τον αντικαταστάτη του Μίτροβιτς αλλά και η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ που βρίσκεται σε δυσμενή βαθμολογική θέση και επιδιώκει την ανατροπή.

Θυμίζουμε πως ο Μπόμπι αποχώρησε από την Λίβερπουλ έπειτα από μία 8ετια όπου είχε συνολικά 362 συμμετοχές με 111 γκολ και 79 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις.

Διαβάστε Περισσότερα

Η Μπάγερν τον άφησε ελεύθερο, η Γιούβε τον πήρε, πλέον τον θέλουν "όλοι" αλλά οι Ιταλοί έκαναν τα κουμάντα τους

Ο Τούχελ επιστρέφει στις συνήθειες του καλοκαίριου: Ψήνεται νέα κρούση για το "παιδί" της Τσέλσι

Σε αναμμένα κάρβουνα ο Μουρίνιο: Όποιος θέλει παίρνει τον Ντιμπάλα κοψοχρονιά μέσα στο επόμενο 10ημερο

News 24/7

24MEDIA NETWORK