Ο Τούχελ επιστρέφει στις συνήθειες του καλοκαίριου: Ψήνεται νέα κρούση για το "παιδί" της Τσέλσι

Το ενδιαφέρον της για τον άσο της Τσέλσι, Τρέβο Τσαλόμπα αναζοπύρωσε η Μπάγερν Μονάχου σύμφωνα με γερμανικά δημοσιεύματα. Τι θέλουν οι μπλε.

Ο Τούχελ επιστρέφει στις συνήθειες του καλοκαίριου: Ψήνεται νέα κρούση για το "παιδί" της Τσέλσι
Ο Τόμας Τούχελ με τη φανέλα της Μπάγερν Μονάχου AP

Στη δράση αναμένεται να επιστρέψει εντός των επόμενων ημερών ο Τρέβο Τσαλόμπα ο οποίος αναρρώνει από τον τραυματισμό του στον μηριαίο και σύμφωνα με γερμανικά δημοσίευματα η επάνοδός του αναζοπυρώνει το ενδιαφέρον της Μπάγερν για την απόκτησή του.

Συγκεκριμένα, οι Βαυαροί φέρεται πως εξετάζουν το ενδεχόμενο να καταθέσουν πρόταση για τον δανεισμό του παίκτη μέχρι το τέλος της σεζόν, με την Τσέλσι βέβαια να είναι θετική μόνο στην πώλησή του.

Η Μπάγερν είναι διστακτική στο να προχωρήσει σε προσφορά για την αγορά του καθώς ο παίκτης βρίσκεται για καιρό εκτός αγωνιστικής δράσης,

Τη δεδομένη χρονική στιγμή δεν υπάρχει κάποια επίσημη κρούση, κάτι που όμως δεν αποκλείεται να συμβεί άμεσα καθώς ο Τόμας Τούχελ έχει θέσει ως προτεραιότητα την ενίσχυση στην αμυντική γραμμή της ομάδας μετά και την αποχώρηση του Μπένζαμιν Παβάρ από το ρόστερ.

Πρώτος στόχος παραμένει ο Ρόναλντ Αραούχο αλλά φέρεται πως οι διαπραγματεύσεις έχουν οριστικά παγώσει καθώς η Μπαρτσελόνα έχει βάλει στον παίκτη ρήτρα αποδέσμευσης ύψους 1 δις ευρώ

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Η Ατλέτικο "δένει" με αστρονομική ρήτρα βασικό στέλεχος της εθνικής Αργεντινής

Ανατροπή στη Γιουνάιτεντ: Προχωρά στην ανανέωση των δύο φευγάτων που κόστισαν συνολικά 100 εκατ.

Λίβερπουλ: Ο Κλοπ εισηγήθηκε την παραμονή του "αφεντικού" που άλλαξε τα δεδομένα

News 24/7

24MEDIA NETWORK