Φιρμίνο: Αυτοπροτάθηκε σε κορυφαία ομάδα της Ευρώπης

Ο Ρομπέρτο Φιρμίνο φέρεται να πρότεινε τον εαυτό του σε κορυφαία ομάδα της Ευρώπης για να κάνει τα ρεπό του στράικερ της.

Liverpool's Roberto Firmino celebrates after scoring his side's second goal during the Champions League Group A soccer match between Rangers and Liverpool at Ibrox stadium in Glasgow, Scotland, Wednesday, Oct. 12, 2022. (AP Photo/Scott Heppell)
Ο Ρομπέρτο Φιρμίνο WEDNESDAY, OCT. 12, 2022. (AP PHOTO/SCOTT HEPPELL)

Η καταλανική SPORT αναπαράγει διάφορα δημοσιεύματα που αναφέρονται στο μέλλον του Ρομπέρτο Φιρμίνο ο οποίος πρόσφατα ανακοίνωσε στον Γιούργκεν Κλοπ ότι το καλοκαίρι θ' αποχωρήσει από την Λίβερπουλ, αναζητώντας νέες εμπειρίες.

Ο αγαπημένος Μπόμπι του Άνφιλντ είναι ελεύθερος να υπογράψει σε οποιαδήποτε ομάδα θέλει...

Τι λέει η εφημερίδα; Πώς σύμφωνα με το Onefootball ο Βραζιλιάνος επιθετικός αυτοπροτάθηκε στην Μπαρτσελόνα! Το ρεπορτάζ σημειώνει ότι ο Φιρμίνο θα μπορούσε να είναι μία επιλογή για να ξεκουράζει τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι.

Πάντως, δεν είναι η πρώτη φορά που ο 31χρονος επιθετικούς ακούγεται για τους Μπλαουγκράνα. Και στο παρελθόν υπήρξαν ανάλογα δημοσιεύματα. Από εκεί και πέρα ο Φιρμίνο έχει ακουστεί για την Σαουδική Αραβία, για ενδεχόμενη επιστροφή στην Γερμανία, αλλά και την προοπτική να παίξει σε μία από τις μεγάλες ομάδες της Τουρκίας.

Διαβάστε περισσότερα

Ο Ντεσάμπ μίλησε για τον Μπενζεμά και ο Καρίμ τον χαρακτήρισε κλόουν

Πρότζεκτ Εμπαπέ: Έτσι θέλει να πείσει η Τότεναμ τον Κέιν να μείνει

Ο Μουρίνιο τρέλανε τον κόσμο με την πόζα του, θεωρούν πως έκλεισε στην Γουέστ Χαμ

News 24/7

24MEDIA NETWORK