"Φωνές" Βενγκέρ για τη διαιτησία, αγωνία για Φάμπρεγκας

Στην αποβολή του Εμάνουελ Αντεμπαγιόρ στάθηκε μετά το τέλος του αγώνα με τη Λίβερπουλ ο Αρσέν Βενγκέρ, ο οποίος είδε τον Τσεσκ Φάμπρεγκας να αποχωρεί τραυματίας με πρόβλημα στους συνδέσμους του γονάτου.

"Φωνές" Βενγκέρ για τη διαιτησία, αγωνία για Φάμπρεγκας

Οι Λονδρέζοι έμειναν με δέκα παίκτες στο 62’ όταν σε μία διεκδίκηση της μπάλας ο Αντεμπαγιόρ έβαλε δυνατά το σώμα του και συγκρούστηκε με τον Αλβάρο Αρμπελόα. Ο Αλσατός τεχνικός μίλησε για την απόφαση του διαιτητή και τόνισε: « Ήταν λανθασμένη απόφαση. Δεν έπρεπε να αποβληθεί. Αυτό μας κόστισε δύο πόντους. Νομίζω πως θα κερδίζαμε τον αγώνα αν παίζαμε με 11 στο τελευταίο ημίωρο», είπε αρχικά ο Βενγκέρ και ειρωνευόμενος την απόφαση του διαιτητή τόνισε: « Αργότερα είδα τον Αρμπελόα και το πρόσωπο του είχε μελανιάσει!».

Παρά το ότι οι «κανονιέρηδες» βρίσκονται οκτώ πόντους μακριά από την κορυφή και ίσως βρεθούν και εννιά, σε περίπτωση που η Τσέλσι επικρατήσει της Έβερτον, ο Βενγκέρ δεν χάνει τις ελπίδες του για τον τίτλο: « Το αποτέλεσμα δεν μας κόστισε τον τίτλο. Ο τίτλος τελειώνει τον Μάιο και όχι τον Δεκέμβριο και θα παλέψουμε γι’ αυτόν όσο μπορούμε και μαθηματικά. Η Λίβερπουλ έχει ήδη χάσει οκτώ πόντους εντός έδρας και μπορεί να χάσει άλλους τόσους στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος».

Αξίζει πάντως να σημειωθεί πως στην περίπτωση του Φάμπρεγκας οι τελευταίες εκτιμήσεις μιλούν για σοβαρή ζημιά στους συνδέσμους του γονάτου, που ίσως τον αφήσει ως και τρεις μήνες εκτός δράσης.

Σημειώστε πως ο τραυματισμός του Ισπανού μέσου προήλθε από σύγκρουση με τον συμπατριώτη του, Τσάμπι Αλόνσο.

Εκτός της αποβολής του Αντεμπαγιόρ ο Βενγκέρ είχε να ασχοληθεί, μετά το τέλος του ντέρμπι και με τον τραυματισμό του Τσεκ Φάμπρεγκας, ο οποίος αποχώρησε με πρόβλημα τραυματισμού. « Είναι ένα χτύπημα για εμάς, αφού δεν θέλεις να χάνεις έναν παίκτη σαν και αυτόν. Είναι τραυματισμός στο γόνατο και δεν ξέρουμε πόσο θα μείνει εκτός. Μπορεί να είναι από 1 ως 3 εβδομάδες».

Εκ μέρους της Λίβερπουλ μίλησε ο βοηθός προπονητή της ομάδας, Σάμι Λι. Ο συνεργάτης του Ράφα Μπενίτεθ τόνισε για τον Ισπανό: «Δεν μπορούσε να ταξιδέψει καθώς πονούσε όλη την εβδομάδα. Είναι πολύ χαρούμενος με τα παιδιά και το γεγονός ότι επιστρέφουμε από την Άρσεναλ με έναν πόντο».

Ο Ισπανός τεχνικός της Λίβερπουλ δεν ταξίδεψε στο Λονδίνο αφού έχει υποβληθεί σε εγχείρηση αφαίρεσης πέτρας, με αποτέλεσμα να μην έχει αναρρώσει πλήρως.

News 24/7

24MEDIA NETWORK