Φορτούνης για ΠΑΟΚ: "Δεν αποκλείω τίποτα"

"Στον ΠΑΟΚ όλα έχουν μπει σε μία σειρά" τόνισε ο Κώστας Φορτούνης και δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να φορέσει τα ασπρόμαυρα.

Φορτούνης για ΠΑΟΚ: "Δεν αποκλείω τίποτα"

Ο Κώστας Φορτούνης ανέφερε ότι μέσα στις επόμενες 15-20 ημέρες θα αποφασίσει για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

"Εχω ένα χρόνο συμβόλαιο ακόμη. Θέλω η Καιζερσλάουτερν να με παραχωρήσει και να πάω σε μία άλλη ομάδα γιατί αν κάτσω άλλο έναν χρόνο δεν θα πάρει χρήματα. Εγώ θέλω η Καιζερσλάουτερν να πάρει λεφτά, όπως μου έδωσαν αυτοί όταν με πήραν. Θέλω κι εγώ να τους δώσω κάτι. Υπάρχουν ομάδες και από την Ελλάδα και από το εξωτερικό που ενδιαφέρονται και κοιτάω ποια περίπτωση θα ήταν καλύτεροι για μένα", είπε αρχικά στον Arena FM 89.4 και πρόσθεσε:

"Ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλη ομάδα, με τον καινούργιο πρόεδρο έχουν μπει όλα σε μία σειρά, η ομάδα στοχεύει όλο και πιο ψηλά κάθε χρόνο και σίγουρα είναι μία καλή προοπτική. Δεν θα ήθελα να αναφέρω κάτι, υπάρχουν κάποιες ομάδες απο Ελλάδα που με θέλουν και θα τις εξετάσω. Στόχος μου είναι να παραμείνω στο εξωτερικό, αν, όμως, έχω καλή πρόταση, δεν αποκλείω κάτι, εξετάζω όλες τις προτάσεις, είτε του ΠΑΟΚ, είτε του Ολυμπιακού. Μέσα στις επόμενες 15-20 ημέρες θα αποφασίσω. Πιστέυω ότι ο ΠΑΟΚ έχει μέλλον, έχει νεαρούς παίκτες που κοιτουν να τους αξιοποιήσουν. Εχει υπέροχο κόσμο, ο προπονητής είναι Ελληνας και πιστεύω ότι κάνει βήματα μπροστά. Η Τούμπα είναι καταπληκτικό γήπεδο. Επαιζα δύο χρόνια στις Ακαδημίες του Ολυμπιακού και μετά πήγα στα Τρίκαλα.

Υπάρχει κάποιο ενδιαφέρον από Ολυμπιακό, όπως και από τον ΠΑΟΚ. Πριν πάω στον Αστέρα είχα μία συνάντηση με τους εκπροσώπους του ΠΑΟΚ. Είχα πρόταση και από τον Αστέρα και αποφάσισα να πάω εκεί. Απλώς τότε ήμουν 18 χρονών και πίστευα ότι εκεί θα πάρω περισσότερες ευκαιρίες. Ο Αγγελος Αναστασιάδης είναι επιτυχημένος, έχει απίστευτη εμπειρία και πιστεύω ότι θα βοηθήσει τον ΠΑΟΚ γιατί τον θέλει ο κόσμος. Τώρα η Καιζαρσλάουτερν δεν θα ζητήσει μεγάλα ποσά για να με αφήσει, όπως πιο παλιά, γιατί τελειώνει το συμβόλαιό μου", υποστήριξε χαρακτηριστικά.

24MEDIA NETWORK