Φοβάται νέο... ΠΑΟΚ ο Βενγκέρ

Η κλήρωση του Europa League έλαβε τέλος, η Άρσεναλ διασταυρώθηκε με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και ο Αρσέν Βενγκέρ είναι πιθανό να θυμήθηκε ένα γκρουπ ομάδων που έχει... τιμωρήσει τους "κανονιέρηδες", μέσα στο οποίο συγκαταλέγεται και ο ΠΑΟΚ.

Arsenal French manager Arsene Wenger, center, sits on the bench during the English Premier League soccer match between Arsenal and Watford at the Emirates stadium in London, Sunday, March 11, 2018. (AP Photo/Matt Dunham)
Arsenal Wenger AP IMAGE

Αφού ξεπέρασε τον σκόπελο της Μίλαν, η Άρσεναλ προκρίθηκε στα προημιτελικά του Europa League με την κληρωτίδα να δείχνει ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Μία από τις πιο βατές κληρώσεις για τους Λονδρέζους θα έλεγε κανείς, με τη πραγματικότητα και την ιστορία, όμως, να διαφέρει.

Κι αυτό, διότι η Άρσεναλ δεν έχει καταφέρει ποτέ να νικήσει τους Ρώσους, στις δύο φορές που έχουν αγωνιστεί μεταξύ τους στο παρελθόν και συγκεκριμένα το Φθινόπωρο του 2006.

Στο κλειστό γκρουπ, στο οποίο οι "κανονιέρηδες" με τον Βενγκέρ στον πάγκο έχουν αντιμετωπίσει πάνω από μία φορά ομάδα και δεν έχουν αποσπάσει νίκη, συμπεριλαμβάνεται και ο ΠΑΟΚ, μαζί με Φιορεντίνα, Παρί και Πορτ Βέιλ.

Ήταν τον μακρινό Σεπτέμβριο του 1997, όταν οι Θεσσαλονικείς στον δεύτερο γύρο του Κυπέλλου UEFA κατάφεραν να νικήσουν το αγγλικό φαβορί στην Τούμπα με 1-0 και να μην ηττηθούν στον επαναληπτικό γύρο στο Χάιμπουρι, παίρνοντας ισοπαλία με σκορ 1-1.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΠΑΟΚ:

News 24/7

24MEDIA NETWORK