Φόβοι να στηθεί το Βραζιλία-Καμερούν!

Ως υψηλού κινδύνου για να χειραγωγηθεί από τα συνδικάτα του παράνομου στοιχηματισμού έχει χαρακτηρίσει η FIFA το προσεχές ματς για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Μουντιάλ μεταξύ της διοργανώτριας Βραζιλίας και του Καμερούν.

Φόβοι να στηθεί το Βραζιλία-Καμερούν!

Συγκεκριμένα αξιωματούχοι της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας φοβούνται το ενδεχόμενο εγκληματικές οργανώσεις να πλησιάσουν τους ποδοσφαιριστές των «λιονταριών», ώστε να τους επηρεάσουν σχετικά με τον αριθμό των τερμάτων που θα δεχτούν!

Χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις στη βραζιλιάνικη εφημερίδα «Folha de São Paulo» του διευθυντή ασφάλειας της FIFA, Ραλφ Μίτσκε:

«Βλέπουμε ότι αυτό το παιχνίδι διατρέχει περισσότερο ρίσκο από ότι η έναρξη ή ο τελικός του Μουντιάλ. Αυτό το παιχνίδι είναι πιο ευάλωτο. Υπάρχει φόβος μήπως κάποια εγκληματική οργάνωση πλησιάσει τους ποδοσφαιριστές και τους δελεάσει με ένα υπέρογκο χρηματικό ποσό», τόνισε, επισημαίνοντας ότι οι φόβοι εστιάζονται στον αριθμό των γκολ που θα δεχτεί το αποκλεισμένο από τη συνέχεια της διοργάνωσης, Καμερούν, σε περίπτωση που παίκτες των «λιονταριών» προσεγγιστούν από δίκτυο παράνομου στοιχηματισμού που κερδίζει εκατομμύρια ευρώ στήνοντας αγώνες!

Είναι σαφές, ότι η δημοσιοποίηση των συγκεκριμένων ανησυχιών εντάσσονται στο πλαίσιο της προσπάθειας αποφυγής του ενδεχόμενου να χειραγωγηθεί το παιχνίδι.

News 24/7

24MEDIA NETWORK