Φουλ επίθεση κατά του Δημάρχου Φιλαδέλφειας από την ΑΕΚ

Ανακοίνωση με την οποία εξαπολύει επίθεση κατά του Δημάρχου της Νέας Φιλαδέλφειας, μετά από καταγγελίες για επιθέσεις σε δημοτικούς συμβούλους, εξαπέλυσε η ΠΑΕ ΑΕΚ.

Φουλ επίθεση κατά του Δημάρχου Φιλαδέλφειας από την ΑΕΚ

Οι καταγγελίες που έγιναν από την πλευρά του Δήμου της Νέας Φιλάδελφειας για επίθεση σε δημοτικούς συμβούλους και σύνδεσή της με το θέμα του νέου γηπέδου της ΑΕΚ δεν έμειναν αναπάντητες.

Και αυτό γιατί η επίσημη ΑΕΚ απάντησε με μία ανακοίνωση στην καταγγελία, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως "ο δήμαρχος προσπαθεί να χτίσει καριέρα πολιτικού μέσα από το δικό μας τεράστιο αγώνα".

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:

"Για μία ακόμα φορά ο Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας προσπαθεί να εμπλέξει την ΑΕΚ σε δήθεν καταγγελίες δημιουργώντας ζητήματα από το πουθενά και χωρίς να τον έχουμε προκαλέσει στο παραμικρό!

Είναι ξεκάθαρο σε όλους ότι ο άνθρωπος αυτός προσπαθεί να χτίσει καριέρα πολιτικού μέσα από τον δικό μας τεράστιο αγώνα για να κάνουμε πραγματικότητα το όνειρο για γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Σε όλη αυτή τη δύσκολη πορεία, στη διάρκεια της οποίας έχει επιχειρήσει να προκαλέσει το ένα εμπόδιο πάνω στο άλλο, η ΠΑΕ ΑΕΚ έχει μείνει μακριά από την αντιπαράθεση μαζί του διατηρώντας χαμηλούς τόνους και το ίδιο θα συνεχίσει να κάνει σεβόμενη απόλυτα τη νομιμότητα και εκπληρώνοντας όλες τις προϋποθέσεις, βάσει των νόμων του ελληνικού Κράτους, για την έκδοση της οικοδομικής άδειας για το γήπεδό μας.

Δεν θα του κάνουμε το χατίρι να εμπλακούμε στο δικό του αστείο παιχνίδι, κάτι που τόσο επιθυμεί, ούτε φυσικά να του δώσουμε το παραμικρό άλλοθι. Αλλωστε το δίκιο είναι με το μέρος μας!"

24MEDIA NETWORK