Γ' Εθνική: Αλωνίζει η Καστοριά

Γ' Εθνική: Αλωνίζει η Καστοριά
Δυο παιχνίδια για την 25η αγωνιστική της Γ' Εθνικής έγιναν την Τετάρτη, και αμφότερα είχαν τη δική τους σημασία. Πρώτη και καλύτερη η Καστοριά, η οποία δεν φαίνεται ικανή να χάσει την επαφή της με την κορυφήκαθώςκατάφερε, έστω και δύσκολα, να περάσει αλώβητη από την Βέροια, επικρατώντας των γηπεδούχων με 1-0. Το μοναδικό γκολ της συνάντησης πέτυχε απέναντι στη παλιά του αγάπη ο Θωμάς Τρούπκος, τέρμα το οποίο και δεν πανηγύρισε παρά το γεγονός ότι ήταν το πρώτο με τη φανέλα των "γουναράδων".

Πολύ κοντά στις προνομιούχες θέσεις που οδηγούν στην Β' Εθνική κατηγορία έφτασε ο Ηλυσιακός με την νίκη που πέτυχε την Τετάρτη επί της Θύελλας Πατρών με 2-0. Το συγκρότημα του Γιώργου Δώνη επικράτησε σχετικά εύκολα των Πατρινών και πλέον απέχει μόλις ένα βαθμό από τον τρίτο Θρασύβουλο έχοντας πάντως ένα παιχνίδι περισσότερο.

Παράλληλα, έγιναν και δύο παιχνίδια εξ' αναβολής με την Καβάλα να παίρνει σημαντική νίκη στην προσπάθεια που κάνει για να διατηρηθεί στην κατηγορία, επικρατώντας εντός έδρας του ουραγού Ποντιακού Νέας Σάντας με 2-0. Βαθμούς και εντυπώσεις μοιράστηκαν στη Θεσσαλονίκη Αγροτικός Αστέρας και Αχαρναϊκός, οι οποίοι έμειναν στο 1-1 με τους φιλοξενούμενους να φεύγουν από την συμπρωτεύουσα σίγουρα πιο ικανοποιημένοι.

Συνοπτικά τα αποτελέσματα

6η Αγωνιστική





Καβάλα
-Ποντιακός 2-0
Αγροτικός Αστέρας-Αχαρναϊκός 1-1

25η Αγωνιστική



Ηλυσιακός
-Θύελλα Πατρών 2-0
Βέροια- Καστοριά 0-1








Δείτε τη βαθμολογία της Γ' Εθνικής

News 24/7

24MEDIA NETWORK