Γ' Εθνική: Με στόχο την πρωτιά η Καστοριά

Γ' Εθνική: Με στόχο την πρωτιά η Καστοριά

Τέσσερις αγώνες (δύο εξ αναβολής) περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα της 25ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής. Στον έναν εξ αυτών, η Καστοριά αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη Βέροια και με νίκη επιστρέφει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, ρίχνοντας το άγχος στη Λάρισα που υποδέχεται την Κυριακή στο Αλκαζάρ, το Λεωνίδιο.

Ενα νέο ξεκίνημα ψάχνει ο Ηλυσιακός που φιλοξενεί στον Ταύρο τη Θύελλα Πατρών. Επιχείρηση "επιστροφή στις νίκες" για τον Αγροτικό Αστέρα που αντιμετωπίζει στο γήπεδο του Εύοσμου τον Αχαρναϊκό. Βήμα σωτηρίας ψάχνει η Καβάλα υποδεχόμενη τον σχεδόν καταδικασμένο με υποβιβασμό Ποντιακό Νέας Σάντας.

Δύσκολο έργο αναμένεται να έχει η Καστοριά που αντιμετωπίζει στην πρωτεύουσα της Ημαθίας την Βέροια. Η ομάδα του Τζόκο Χατζιέφσκι έχει μοναδικό στόχο τη νίκη που θα τη φέρει και πάλι στην πρώτη θέση (1 βαθμό μπροστά από τη Λάρισα), ενώ θα έχει και1 αγώνα λιγότερο. Οι ανέτοιμοι Ραντουκάνοφ και Καστανιώτης προβληματίζουν τον Σκοπιανό τεχνικό ενώ επιστρέφει στην αποστολή ο Καρκαλέτσης.

Στο άλλο ματς που ανοίγει την αυλαία της 25ης αγωνιστικής (τα υπόλοιπα ματς την Κυριακή 22/02), ο Ηλυσιακός φιλοξενεί στον Ταύρο τη Θύελλα Πατρών με στόχο τη δεύτερη νίκη στους έξι πρώτους αγώνες του δεύτερου γύρου. Η ομάδα του Γιώργου Δώνη έχει χάσει πολύτιμο έδαφος με τα τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματα και θέλει να κάνει ένα νέο ξεκίνημα.

Το σημερινό πρόγραμμα περιλαμβάνει και δύο εξ αναβολής αγώνες της 6ης αγωνιστικής. Ο Αγροτικός Αστέρας θα επιχειρήσει να ρεφάρει την εντός έδρας ισοπαλία με τη Ρόδο, παίρνοντας τους τρεις βαθμούς στον Εύοσμο, κόντρα στον Αχαρναϊκό.
Τέλος, μονόδρομο αποτελεί η νίκη για την Καβάλα που υποδέχεται τον ουραγό Ποντιακό Νέας Σάντας.

News 24/7

24MEDIA NETWORK