Γαλατασαράι, μεταγραφές: Ο Ικάρντι έβαλε μυαλό στα 30+

Ο Μαουρίτο Ικάρντι αναστήθηκε στην Γαλατασαράι και πήρε τη σωστότερη των αποφάσεων παραμένοντας κάτοικος Κωνσταντινούπολης.

Γαλατασαράι, μεταγραφές: Ο Ικάρντι έβαλε μυαλό στα 30+

Κι όμως πέτυχε. Η Γαλατασαράι το περασμένο καλοκαίρι δεν φοβήθηκε να φέρει στην Κωνσταντινούπολη τον Μάουρο Ικάρντι ως δανεικό από την Παρί Σεν Ζερμέν και δικαιώθηκε.

Ο Αργεντινός που κάπου το είχε χάσει μπερδεύοντας τα προσωπικά με την καριέρα του πάτησε καλά στην Τουρκία και ολοκλήρωσε τη σεζόν με 23 γκολ και 8 ασίστ σε 26 παιχνίδια.

Βέβαια, βάσει δημοσιευμάτων η σχέση ομάδας - παίκτη πέρασε από περιπέτειες, αλλά ποδοσφαιρικά το γλυκό έδεσε οπότε οι Τούρκοι κινήθηκαν δυναμικά και τον αγόρασαν από τους Παριζιάνους αντί 10.000.000 ευρώ. Στην αρχή των διαπραγματεύσεων οι Καταριανοί αναζήτησαν 20 με 25.000.000 ευρώ, δεν τα βρήκαν και έδωσαν τα χέρια με την Γαλατά για το προαναφερθέν ποσό.

Όταν ο Ικάρντι πάτησε γκάζι στην Super Lig πολλοί έπεσαν από πάνω του. Κυκλοφόρησαν δημοσιεύματα για επιστροφή στην Ιταλία και προσφάτως σενάριο για 80.000.000 ευρώ από την Αλ Σαμπάμπ. Τώρα εάν πράγματι ο Σαουδάραβες του έριξαν τόσα χρήματα στο τραπέζι και είπε "όχι" για να μείνει στην ομάδα -στην οποία αναστήθηκε, πήρε πρωτάθλημα- τότε μιλάμε για έναν άλλο Ικάρντι.

Το βασικό στην περίπτωση του Μαουρίτο είναι πως πάτησε σε ένα ποδοσφαιρικό πλάνο αυτή τη φορά έχοντας μπροστά του και την προοπτική ν' αγωνιστεί ξανά στην Γαλατασαράι.

Διαβάστε περισσότερα

Μεταγραφές LIVE: Οι συμφωνίες και οι ειδήσεις της ημέρας

Πογκμπά: Η επική ανάρτησή του μετά τα σενάρια για το μέλλον του

Γιουνάιτεντ: Οι ραγδαίες εξελίξεις μετά από την αποχώρηση Ντε Χέα

News 24/7

24MEDIA NETWORK