Γαλλία: Ο Ντεσάμπ ήταν ανένδοτος στο θέμα Μπενζεμά, αγνόησε και τον γιατρό της ομάδας

Το παρασκήνιο γύρω από την υπόθεση της αποχώρησης του Καρίμ Μπενζεμά από το Παγκόσμιο Κύπελλο δίνει η AS με τον Ντιντιέ Ντεσάμπ να φαίνεται απόλυτος στο θέμα του τραυματισμού του Γάλλου.

France's head coach Didier Deschamps waits for the start of the UEFA Nations League soccer match between between Austria and France at the Ernst Happel Stadion in Vienna, Austria, Friday, June 10, 2022. (AP Photo/Michael Gruber)
Ο Ντιντιέ Ντεσάμπ στην αναμέτρηση της Γαλλίας με την Αυστρία για το Nations League AP

Λεπτομέρειες για την αποχώρηση του Καρίμ Μπενζεμά από την αποστολή της εθνικής Γαλλίας αναφέρει η AS σε δημοσίευμα της.

Συγκεκριμένα, το ρεπορτάζ επισημαίνει πως στον Μπενζεμά ανακοινώθηκε ότι πρέπει να αποχωρήσει από την αποστολή της ομάδας, μία ημέρα πριν από την έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου, όταν και βγήκαν τα αποτελέσματα των εξετάσεων του.

Ο ποδοσφαιριστής πήγε αμέσως μόλις ένιωσε τις ενοχλήσεις σε νοσοκομείο της Ντόχας για εξετάσεις οι οποίες στάλθηκαν και στην Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Καρίμ ήξερε ότι η ζημιά δεν ήταν μεγάλη και πως στη χειρότερη των περιπτώσεων θα απουσίαζε μέχρι και τη φάση των 16 της διοργάνωσης αλλά μετά θα ήταν στο 100%, κάτι που έδειχναν και οι εξετάσεις.

Αυτό επιβεβαίωσε και ο γιατρός της ομάδας στον Ντεσάμπ, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, ο οποίος όμως ήταν ξεκάθαρος και του έδωσε εντολή να πει στον Μπενζεμά ότι δεν υπολογίζεται για ολόκληρη τη διοργάνωση.

Μάλιστα, ο γιατρός φέρεται να είπε στον Μπενζεμά "...συγγνώμη Καρίμ ο Ντεσάμπ ήταν ξεκάθαρος..."

Όπως φάνηκε, ο Γάλλος σταρ μετά από λίγες ημέρες αποκατάστασης και κάποιες ολιγοήμερες διακοπές επέστρεψε κανονικά στην δράση με την Ρεάλ Μαδρίτης, αρκετές ημέρες πριν ολοκληρωθεί το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Διαβάστε Περισσότερα

Για κάποιο δικό του λόγο ο Παπού Γκόμες πετούσε χρήματα στους οπαδούς της Αργεντινής

Αποκάλυψη: Ο Ρονάλντο προτάθηκε μέχρι κι εκεί, απορούν και οι παράγοντες της ομάδας

Μέσι: Έκαναν πατάκι τη φανέλα του σε μπαρ της Γαλλίας

News 24/7

24MEDIA NETWORK