Παρασκήνιο, Γαλλία: Ο Μπενζεμά "εκδιώχθηκε" από το Μουντιάλ

Ισπανικό δημοσίευμα αναφέρει πως ο Μπενζεμά και ο Ντεσάμπ δεν έχουν καλές σχέσεις. Ο Γαλλοαλγερινός φέρεται να θεωρεί πως απομακρύνθηκε από το Μουντιάλ 2022 εντεχνιέντως.

Karim Benzema of France's national soccer team arrives with teammates at Hamad International airport in Doha, Qatar, Wednesday, Nov. 16, 2022 ahead of the upcoming World Cup. France will play their first match in the World Cup against Australia on Nov. 22. (AP Photo/Hassan Ammar)
Ο Καρίμ Μπενζεμά AP PHOTO/HASSAN AMMAR

Στο follow up της ιστορίας για τον Καρίμ Μπενζεμά και την εθνική Γαλλίας, το ισπανικό Μέσο libertaddigital.com, το πάει ένα βήμα παραπάνω, αναφέροντας μεταξύ άλλων πως ο κάτοχος της Χρυσής Μπάλας δεν έφυγε με τη θέλησή του από το Κατάρ, αλλά εκδιώχθηκε εντεχνιέντως.

Συγκεκριμένα, το ρεπορτάζ αναφέρει πως ο Μπενζεμά επέστρεψε στο Βαλντεμπέντας και σε τρεις ημέρες ήταν καλά. Και γι' αυτό, κιόλας, έφυγε διακοπές. Είχε ήδη αναρρώσει. Από εκεί και πέρα οι Ισπανοί γράφουν πως ο Καρίμ είναι έξαλλος με τον Ντεσάμπ και δεν μπορεί να καταλάβει τι είδους φροντίδα ήταν αυτή που έλαβε.

Επίσης, το δημοσίευμα αναφέρει πως ο προπονητής της Γαλλίας απλά πλησίασε τον Καρίμ και του είπε πως είναι κρίμα που πρέπει να φύγει. Όλο αυτό ο Μπενζεμά το πήρε στραβά αφού θεώρησε πως ο εκλέκτορας των παγκόσμιων πρωταθλητών δεν τον θέλει και η στάση του αυτή τον προσβάλει.

Όσον αφορά στα δημοσιεύματα περί επιστροφής του Μπενζεμά στο Μουντιάλ 2022 για τον τελικό, κάτι τέτοιο φαίνεται πως δεν θα συμβεί εάν αναλογιστούμε όλα τα κόντρα που γράφονται τις τελευταίες ώρες.

Διαβάστε περισσότερα

Ρονάλντο, το παρασκήνιο της επιστροφής στην Ρεάλ

Καμίνσκι: Ο νέος ιδιοκτήτης του Παναιτωλικού θέλει και την Ατλέτικο, λένε στην Ισπανία

Μέσι: Ποια Παρί, Μπάρτσα και MLS; Στη μεγάλη του αγάπη θα επιστρέψει λέει ο Αγκουέρο

News 24/7

24MEDIA NETWORK