Γαρπόζης: "Μπορούμε την ανατροπή"

Γαρπόζης: "Μπορούμε την ανατροπή"
Οι περισσότεροι λένε ότι η Ξάνθη είναι χαμένη από χέρι στη ρεβάνς με τη Μίντλεσμπρο καθώς θεωρούν ότι το 2-0 του πρώτου ματς δύσκολα ανατρέπεται. Οι παίκτες της Ξάνθης δεν συμμερίζονται αυτήν την άποψη. Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο Αλέξης Γαρπόζης, ο οποίος έχει πίστη για την πρόκριση.
Μιλώντας στο Contra.gr o Kύπριος στράικερ εξέφρασε την αισιοδοξία του για το ματς της Πέμπτης και τόνισε ότι η ομάδα του είναι σε θέση να βγάλει όλη τη Ξάνθη στους δρόμους.

Αλέξη, όλοι λένε ότι έχετε πολύ δύσκολo έργο αλλά στο πρώτο ματς δείξατε ότι μπορείτε να χτυπήσε την Μίντλεσμπρο. Εσύ τι πιστεύεις;

"Σίγουρα έχουμε δύσκολη αποστολή κόντρα στους Αγγλους, αλλά ταυτόχρονα πιστεύουμε και στις δυνατότητές μας. Είναι δυνατή ομάδα η Μίντλεσμπρο αλλά εμείς θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν να την αποκλείσουμε. Είμαστε προετοιμασμένοι για ένα δυνατό ματς το οποίο μπορεί να διαρκέσει και 120 λεπτά. Τώρα, αν μετά την προσπάθειά μας, έρθει η πρόκριση καλώς. Αν όχι θα συνεχίσουμε την πορεία μας. Η ελπίδα πάντως πεθαίνει τελευταία."

Τι γνώμη αποκόμισες για την Μίντλεσμπρο από το πρώτο ματς. Εχει αδύνατα σημεία στα οποία μπορείτε να τη χτυπήσετε;

"Το συμπέρασμα που εγώ έβγαλα από το πρώτο ματς είναι ότι η Μίντλεσμπρο είναι μία κλασική αγγλική ομάδα. Αν είναι σε καλή ημέρα μπορεί να σου κάνει μεγάλες ζημιές, αν όχι όλα είναι πιθανά. Ελπίζουμε να τη βρούμε σε κακή ημέρα και εμείς να πιάσουμε πολύ καλή απόδοση. Την έχουμε παρακολουθήσει πολλές φορές και την ξέρουμε καλά. Θα την παρακολουθήσουμε μία φορά ακόμα και ο προπονητής θα καταστρώσει αναλόγως τα πλάνα του."

To κλίμα πως είναι στην ομάδα. Υπάρχει άγχος;

"Aγχος υπάρχει πάντα όταν παίζεις επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Αλλοίμονο αν δεν έχεις άγχος. Εννοώ το ελεγχόμενο άγχος, το δημιουργικό. Γενικά όμως θα έλεγα ότι το κλίμα αυτήν την ώρα είναι πολύ ήρεμο. Σίγουρα νιώθουμε κάποια πίεση η οποία πάντως δεν ξεπερνά τα όρια. Εχουμε σπουδαίο κίνητρο για πρόκριση και θα κάνουμε τα πάντα για να δώσουμε μεγάλη χαρά στους φίλους μας."


*** Εν τω μεταξύ το ευχάριστο για τον Γιάννη Ματζουράκη είναι ότι θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, αφού και ο Σπύρος Λαμπριάκος ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού του.


News 24/7

24MEDIA NETWORK