Γεωργιάδης: "Είμαστε καλά"

Ο Γιώργος Γεωργιάδης θεωρεί ότι ο πρώτος ημιτελικός με τον Ολυμπιακό βρίσκει τον ΠΑΟΚ στο κατάλληλο σημείο. Τι δήλωσε για τον Ευθύμη Κουλούρη.

Γεωργιάδης: "Είμαστε καλά"

Η παρουσία του Ευθύμη Κουλούρη στον αγώνα με την Καλλονή δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητη από τον Γιώργο Γεωργιάδη.

"Δεν ήταν το καλύτερο μας παιχνίδι από πλευράς θεάματος και αποδοτικότητας, σημασία έχει η νίκη. Μετράει η ουσία, σήμερα με λιγότερες ευκαιρίες απ' ότι στη Ριζούπολη κερδίσαμε. Ο αντίπαλος με μία ουσιαστική επίθεση μας έβαλε ένα γκολ. Εναι δύσκολο για τους παίκτες μας με τόσες αλλαγές να βρεθούν στον αγωνιστικό χώρο. Είμαι χαρούμενος για τον Κουλούρη ελπίζω να πετύχει πολλά γκολ με την ομάδα μας τα επόμενα χρόνια. Είμαι σίγουρος ότι θα τα πετύχει", είπε αρχικά ο τεχνικός του ΠΑΟΚ και συνέχισε:

Για το εάν μετάνιωσε για τις πολλές αλλαγές στην ενδεκάδα λόγω της εξέλιξης που είχε ο αγώνας: "Οχι δεν θα μετάνιωνα όποιο και αν ήταν το αποτέλεσμα. Το μυαλό μας έπρεπε να είανι στο πως θα κερδίσουμε αλλά θέλαμε έναν προγραμματισμό και για τα επόμενα παιχνίδια".

Για τις πολλές ανατροπές που έχουν γίνει, πλέον, συνήθεια και για το ρεκόρ νικών στην Τούμπα σε αντίθεση με τα εκτός έδρας ματς: "Εμείς πρέπει να μάθουμε να κερδίζουμε. Θα ήταν πιο εύκολο να προηγείσαι και να έχεις ένα πιο εύκολο απόγευμα, αλλά αυτό δεν συνέβη ούτε σήμερα. Πρέπει να μάθουμε απ' αυτό. Είναι μία πραγματικότητα, επίσης, αυτό που συμβαίνει με τα εκτός έδρας παιχνίδια, ελπίζω μέχρι το τέλος να τα αντιμετωπίσουμε με τον σωστό τρόπο".

Για την παρουσία του Σαλπιγγίδη: "Δεν θέλω να σχολιάσω την ατομική απόδοση των παικτών, είχε ένα δοκάρι έδωσε μία ασίστ από όλους, φυσικά, περιμένουμε παραπάνω πράγματα. Ελπίζουμε και ο Σαλπιγγίδης να ανεβάσει την απόδοσή του".

Για το εάν θεωρεί ότι το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό βρίσκει τον ΠΑΟΚ την κατάλληλη στιγμή: "Νομίζω είμαστε καλά και στο προηγούμενο ματς (σ.σ. στην Ριζούπολη) είχαμε αρκετά θετικά στοιχεία. Είπα στους παίκτες μου να τα κρατήσουμε, ως ένα σημείο παίξαμε καλά. Βέβαια, όταν έρχεται από 0-3 3-3 αυτό είναι πρόβλημα για όλο τον κόσμο μακριά από την ομάδα, αυτό είναι φυσιολογικό".

Για τα πλάνα του για το Καραϊσκάκη: "Εγώ θα σκεφτώ πως θα περάσουμε και από τα δύο παιχνίδια. Τώρα θα δούμε πως θα αντιμετωπίσουμε τον αντίπαλο στον αγώνα της Τετάρτης, εγώ θέλω να σχεδιάσω πως θα περάσουμε και από τα δύο παιχνίδια".

Για τα εύκολα γκολ που δέχεται ο ΠΑΟΚ: "Είναι πρόβλημα, ακόμη και στην Ριζούπολη δεν μας έκαναν ευκαιρίες και με τον Ολυμπιακό και τον Αρη και τα Γιάννινα το ίδιο. Ισως θέλουμε και λίγο τύχη παραπάνω, ίσως και συγκέντρωση".

Κατέληξε λέγοντας: "Σήμερα κρατάμε μόνο τη νίκη και την προσπάθεια που έκαναν οι παίκτες μου στο δεύτερο ημίχρονο. Αλλά σας είπα ότι ήταν δύσκολο με τόσες αλλαγές οι ποδοσφαιριστές να βρεθούν μέσα στον αγωνιστικό χώρο".

News 24/7

24MEDIA NETWORK