Για αυτό αποχώρησε ΤΩΡΑ από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Ζλάταν!

Είναι αλήθεια ότι ο Ιμπραΐμοβιτς δεν πήρε μετά την ανάρρωσή του τις ανάλογες ευκαιρίες στη Γιουνάιτεντ, όμως ο λόγος αποχώρησής του από την Αγγλία ήταν άλλος, πιο σημαντικός για τον ίδιο.

Manchester United's Zlatan Ibrahimovic controls the ball during the English Premier League soccer match between Watford and Manchester United at Vicarage Road stadium in Watford, England, Tuesday, Nov. 28, 2017. (AP Photo/Matt Dunham)
Manchester United's Zlatan Ibrahimovic controls the ball during the English Premier League soccer match between Watford and Manchester United at Vicarage Road stadium in Watford, England, Tuesday, Nov. 28, 2017. (AP Photo/Matt Dunham) AP IMAGE

Οι τίτλοι δεν έλειψαν ποτέ από τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς στην ιστορία της καριέρας του με τελευταίο αυτόν του Europa League τη περσινή σεζόν.

Σύμφωνα όμως με τον προσωπικό γιατρό του Σκανδιναβού άσου Φρέντι Φου, αποκαλύφθηκε στη σουηδική ιστοσελίδα Expressen ο λόγος που ο ποδοσφαιριστής των Λος Άντζελες Γκάλαξι πλέον, άφησε πίσω του τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Όπως ανέφερε ο άνθρωπος που εγχείρησε το τραυματισμένο γόνατο του υψηλόσωμου επιθετικού, ο Ζλάταν πήρε την απόφαση να μεταγραφεί στο αμερικανικό κλαμπ, όταν η Σεβίλλη απέκλεισε από το Champions League τους «μπέμπηδες».

Ο πρώην άσος των «κόκκινων διαβόλων» πήρε μεγάλη πίκρα από την εντός έδρας ήττα της ομάδας από τους σεβιγιάνους κι αυτό διότι του στέρησαν το όνειρο για τη κατάκτηση του μόνου τίτλου που του λείπει από τη τροπαιοθήκη του, αυτόν της ανώτατης ευρωπαϊκής διοργάνωσης συλλόγων.

Ο γιατρός είπε σχετικά: « Στο μυαλό του (ο Ιμπραΐμοβιτς) είχε ως ιδέα να προσπαθήσει να παίξει ξανά και να κερδίσει περισσότερους τίτλους, ειδικά αυτόν του Champions League. Όταν η Γιουνάιτεντ αποκλείστηκε από τη Σεβίλλη, νομίζω ότι ένιωσε πως είναι αρκετά μέχρι εδώ. Αυτή τη πεποίθηση έχω.

Η ομάδα δεν μπορεί να προλάβει την Σίτι στη κούρσα του τίτλου επίσης. Το μόνο που μπορεί να κατακτήσει είναι το FA CUP, το οποίο είναι μεν σημαντικό τρόπαιο, αλλά δεν έχει τόση βαρύτητα όση έχει το Champions League. Γενικά έχει κερδίσει όλους τους υπόλοιπους δυνατούς τίτλους στη καριέρα του.»

News 24/7

24MEDIA NETWORK