Για αυτόν ο Τότι έδινε 1.000.000 ευρώ να τον έχει συμπαίκτη!

Πρώην άσος του ποδοσφαίρου αποκάλυψε πως ο Φραντσέσκο Τότι δεχόταν να θυσιάσει 1 εκ.ευρώ από το μισθό του δίνοντάς τα για να τον έχει συμπαίκτη στην Ρόμα. Διαβάστε το story.

Για αυτόν ο Τότι έδινε 1.000.000 ευρώ να τον έχει συμπαίκτη!

Ο Φραντσέσκο Τότι λέει "αντίο" στην Ρόμα στο αποψινό ματς με την Τζένοα και αμέτρητοι είναι οι πρώην και νυν άσοι της ασπρόμαυρης στρογγυλής Θεάς που τον αποχαιρετούν με το δικό τους ξεχωριστό τρόπο, ωστόσο ένας από αυτούς έκλεψε την παράσταση λόγω... αποκάλυψης! Αυτός ήταν ο Άντριαν Μούτου, με τον Ρουμάνο πρώην επιθετικό να εξομολογείται μέσω του προσωπικού λογαριασμού του στο Instagram πως ο καπιτάνο της Ρόμα πρότεινε ακόμα και να χάσει εκείνος χρήματα για να δοθούν σε εκείνον και να πάρει την απόφαση να αφήσει την Φιορεντίνα για χάρη των "τζαλορόσι".

"Αποσύρεται ένα από τα είδωλά μου, ένα από τα καλύτερα "10άρια" στον κόσμο, ένας που σημάδεψε την παιδική μου ηλικία όχι μόνο με την κλάση και το στιλ του αλλά κυρίως με τα εκπληκτικά γκολ του. Φράντσε, ήταν τιμή να παίζω εναντίον σου, και επίσης να βλέπω και να θαυμάζω το παιχνίδι σου. Ουδείς μπορεί να σου πει τίποτα ως παίκτη και είμαι σίγουρος ότι το ίδιο ισχύει και ως άνθρωπο.

Για αυτόν ο Τότι έδινε 1.000.000 ευρώ να τον έχει συμπαίκτη!

Πάνω από όλα όμως θέλω να σας διηγηθώ ένα περιστατικό που θα μείνει για πάντα στο μυαλό μου. Θυμάστε το καλοκαίρι που ήταν να φύγω και να πάω να παίξω στην Ρόμα, ναι; Μία από εκείνες τις ημέρες (ήμουν στην προετοιμασία με την Φιορεντίνα) με κάλεσε ο Φραντσέσκο και μου είπε . Έλα και εγώ θα κόψω ένα εκατομμύριο από το μισθό μου και το δίνω στην Φιορεντίνα μόνο και μόνο για να φτιάξω δίδυμο στην επίθεση μαζί σου, εδώ στη Ρόμα. Θέλεις να έρθεις;

Για να είμαι ειλικρινής εκείνη τη στιγμή δεν είπα όχι. Αντιλαμβάνεστε, ο Τότι μου ζητάει ένα τέτοιοα πράγμα; Αφού το σκέφτηκα πάρα πολύ, έχοντας νιώσει την αγάπη των οπαδών της Φιορεντίνα και μιλώντας με τον Πραντέλι (που είπε: "Αν φύγει ο Μούτου, υποβάλλω την παραίτησή μου") αποφάσισαν να απορρίψω την προσφορά του, όμως η εκτίμησή μου μεγάλωσε απέναντι σε έναν μεγάλο άνδρα, τον Φραντσέσκο Τότι!!!Δυστυχώς ο χρόνος βγαίνει πάντα νικητής ακόμα και απέναντι σε έναν από τους μεγαλύτερους μονομάχους της Ρώμης...", έγραψε ο Μούτου.

24MEDIA NETWORK