Για χατίρι των CR7 και Μπενζεμά δίνονται 100 εκατ. για αστέρι της Τσέλσι

Πρόταση ύψους 100.000.000 ευρώ από τις Αλ Νασρ και Αλ Ιτιχάντ έχει στα χέρια του ο Ενγκολό Καντέ σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο.

Real Madrid's Karim Benzema, left, celebrates with teammate Cristiano Ronaldo after scoring their side's fourth goal against Alaves during the Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Alaves at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Saturday, Feb. 24, 2018. Ronaldo scored twice and Benzema once in Real Madrid's 4-0 victory. (AP Photo/Francisco Seco)
Ο Καρίμ Μπενζεμά μαζί με τον Κριστιάνο Ρονάλντο AP

Δεν έχουν τέλος οι προτάσεις από ομάδες της Σαουδικής Αραβίας σε πρωτοκλασάτα ονόματα που αγωνίζονται σε κορυφαία ευρωπαϊκά κλαμπ, με τον Καρίμ Μπενζεμά να είναι ο τελευταίος χρονικά που θα γίνει κάτοικος Σαουδικής Αραβίας καθώς αποδέχτηκε την αστρονομική πρόταση της Αλ Ιτιχάντ.

Όπως αναφέρει σε ανάρτηση του ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο, έχει γίνει πρόταση από τις Αλ Νασρ και Αλ Ιτιχάντ ύψους 100.000.000 ευρώ και στον άσο της Τσέλσι, Ενγκολό Καντέ.

Το συμβόλαιο του Γάλλου μέσου με την Τσέλσι λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι, με τις συζητήσεις μεταξύ των δύο να έχουν παγώσει αλλά τον παίκτη να έχει ως προτεραιότητα την παραμονή του στην αγγλική ομάδα.

Πλην του ποσού των 100.000.000 ευρώ στις προτάσεις που του έχουν κατατεθεί συμπεριλαμβάνονται και ορισμένες εμπορικές συμφωνίες καθώς και η διαφήμιση του ποδοσφαίρου της χώρας εν όψει και του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2030, την ανάληψη του οποίου διεκδικεί.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Μπενζεμά: Αυτοί είναι οι δύο φορ των 39 γκολ που θα τον πλαισιώσουν στην Αλ Ιτιχάντ

Σέρχιο Ράμος: Ζήτησε δημόσια από τον διακαή πόθο του Αντσελότι να πάει στη Ρεάλ

Τότεναμ: Σίριαλ "προπονητής" τέλος, ανακοινώθηκε ο Ποστέκογλου

News 24/7

24MEDIA NETWORK