Σέρχιο Ράμος: Ζήτησε δημόσια από τον διακαή πόθο του Αντσελότι να πάει στη Ρεάλ

Να πάρει μεταγραφή στη Ρεάλ Μαδρίτης προέτρεψε σε δηλώσεις του στη Mirror ο Σέρχιο Ράμος τον Χάρι Κέιν.

FILE - In this May 28, 2016 fiel photo, Real Madrid's Sergio Ramos raises the trophy after the Champions League final soccer against Atletico Madrid at the San Siro stadium in Milan, Italy. An emotional Sergio Ramos said goodbye to Real Madrid on Thursday, saying he wanted to stay but the club preferred not to renew his contract. (AP Photo/Manu Fernandez, File)
Ο Σέρχιο Ράμος σηκώνει το τρόπαιο με τη Ρεάλ Μαδρίτης AP

Ελεύθερος από την Παρί Σεν Ζερμέν έμεινε ο Σέρχιο Ράμος και πλέον μπορεί να διαπραγματευτεί τον επόμενο σταθμό της καριέρας του με ομάδες από τη Σαουδική Αραβία να έχουν ήδη εκδηλώσει ενδιαφέρον.

Ο Ισπανός δεν σταματά να μιλά με τα καλύτερα λόγια για την ομάδα στην οποία μεγαλούργησε, την Ρεάλ Μαδρίτης, προτρέποντας μάλιστα σε συνέντευξή του στην Mirror έναν από τους κορυφαίους μεταγραφικούς στόχους των Μαδριλένων για αντι-Μπενζεμά, τον Χάρι Κέιν, να αρπάξει την ευκαιρία και να γίνει κάτοικος Μαδρίτης.

"... Η συμβουλή μου σε κάθε ποδοσφαιριστή είναι να μην γυρνά την πόρτα στη Ρεάλ. Είναι ένα τεράστιο κλαμπ που ξέρει πως να νικά και να κατακτά τρόπαια. Ο Κέιν είναι απίστευτος ποδοσφαιριστής με φοβερή έφεση στο γκολ..."

Θυμίζουμε πως ο Κέιν έχει συμβόλαιο με την Τότεναμ μέχρι το καλοκαίρι του 2024 με τα δημοσιεύματα να αναφέρουν πως θέλει να το εξαντλήσει καθώς τα "Σπιρούνια" δεν δέχονται να τον παραχωρήσουν με ποσό μικρότερο των 120.000.000 ευρώ.

Πάντως, η Ρεάλ φέρεται πως βρίσκεται κοντά στην απόκτηση του Κάι Χάβερτζ από τη Τσέλσι με ένα ποσό κοντά στα 60.000.000 ευρώ.

Διαβάστε Περισσότερα

Γιουνάιτεντ: Οι Γκλέιζερς έδωσαν το πράσινο φως για το μπαμ στη μεσαία γραμμή

Λίβερπουλ: Πιέζει για Λειψία ο Καρβάλιο και ο Κλοπ έβαλε ειδικό όρο για να γίνει το deal

Τσέλσι: Ο Ποτσετίνο ζήτησε για αντι - Μεντί την αποκάλυψη του UCL

News 24/7

24MEDIA NETWORK