Για το 6Χ6 ο Παναθηναϊκός στο Περιστέρι

Με τους βασικούς να επιστρέφουν στην 11αδα ο Παναθηναϊκός θα κυνηγήσει στο Περιστέρι την έκτη συνεχόμενη νίκη του στο πρωτάθλημα που θα τον φέρει ακόμη και στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας. Τα πλάνα του Αναστασίου για το ματς με τον Ατρόμητο.

Για το 6Χ6 ο Παναθηναϊκός στο Περιστέρι

''Crash test'' ενόψει των πλέι οφ αποτελεί για τους "πράσινους" η αναμέτρηση του Σαββάτου με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι. Οι "πράσινοι" θέλουν να συνεχίσουν το νικηφόρο σερί τους στο πρωτάθλημα με το 6 στα 6 ώστε να ανέβουν στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα και ακόμη και στη 2η με την ολοκλήρωση της 32ης αγωνιστικής, εφόσον ο ΠΑΟΚ σκοντάψει την Κυριακή με την Καλλονή στην Τούμπα.

Άλλωστε έχουν καλύψει τη διαφορά από ΠΑΟΚ-Ατρόμητο στην ειδική βαθμολογία για τα πλέι οφ (έχουν από έναν πόντο και οι τρεις ομάδες έναντι κανενός του Αστέρα Τρίπολης) και πλέον οι παίκτες του τριφυλλιού έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν και βαθμολογικό προβάδισμα για το μίνι πρωτάθλημα.

Οι βασικοί επιστρέφουν στο αρχικό σχήμα και πιο συγκεκριμένα οι Μπεργκ-Νάνο-Ζέκα-Αμπέιντ-Τριανταφυλλόπουλος θα είναι τα νέα πρόσωπα στο Περιστέρι σε σχέση με το τελευταίο παιχνίδι απέναντι στην Καλλονή. Ο Γιάννης Αναστασίου τόνισε στους παίκτες του ότι "θα αντιμετωπίσουμε έναν πολύ δύσκολο αντίπαλο και θα πρέπει να παίξουμε καλύτερα για να τον κερδίσουμε".

Η πιθανή 11αδα: Καπίνο, Τριανταφυλλόπουλος, Νάνο, Σίλντενφελντ, Κουτρουμπής, Μέντες, Ζέκα, Αμπέιντ, Πράνιτς, Ατζαγκούν και Μπεργκ.

Ο Λαγός ξεπέρασε τον τραυματισμό του και βρίσκεται στην αποστολή μαζί και με τους Κοτσόλη, Ταμπάκη, Χουχούμη, Σπυρόπουλο, Ρισβάνη, Δώνη, Καρέλη και Κλωναρίδη.

Εκτός 20αδας έμειναν ο τραυματίας Ντίνας και οι ανέτοιμοι Πέτριτς-Μπαϊράμι.

News 24/7

24MEDIA NETWORK