Για το πρώτο διπλό στην Κρήτη

Για το πρώτο διπλό στην Κρήτη
Mε την παράδοση να είναι στο πλάι του ο Αρης ταξιδεύει στην Κρήτη για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ. Οι Θεσσαλονικείς δεν έχουν γευθεί ακόμα φέτος την γεύση της νίκης σε εκτός έδρας εμφανίσεις και πιστεύουν ότι η θετική προϊστορία στο Ηράκλειο ίσως βοηθήσει να έρθει και η πρώτη για την φετινή σεζόν. Σε αυτό ίσως να βοηθήσει και η απουσία των φίλων του ΟΦΗ, καθώς οι γηπεδούχοι δεν θα έχουν τον κόσμο στο πλευρό τους, λόγω τιμωρίας της έδρας τους.

Στα καθαρά αγωνιστικά θέματα ο Γιάννης Μιχαλήτσος δεν μπορεί να υπολογίζει σε τρεις νεοφερμένους ποδοσφαιριστές. Αυτοί είναι οι Αφρικανοί Μολάλα και Μαγκαλέφα, καθώς και ο Σέρτζιο Μαρικά, των οποίων δεν έχουν έρθει οι μπλε κάρτες. Παράλληλα ο Σκέντζος θα απουσιάσει και δεν θα έχει την δυνατότητα να επιστρέψει ως αντίπαλος στο Ηράκλειο, την ώρα που ο Αρης θα στερηθεί και των υπηρεσιών του αρχηγού του, Νίκου Κυζερίδη.

Η αποστολή των "κίτρινων" για τον αγώνα στην Κρήτη είναι η εξής: Γκίτκος, Πέτκαρης, Νάιντος, Κολτσίδας, Μαλλούς, Σερέτης Β., Παπαδόπουλος Αβ., Κούσας, Πασσαλής, Διγκόζης, Βαγγέλης, Αμπελάς, Νικολαϊδης, Λιολίδης, Λαζανάς, Αθανασόπουλος, Παπαδόπουλος Γ., Σερέτης Γ.

Αλλο ένα βήμα για την παραχώρηση των μετοχών της ΠΑΕ Αρης έκανε ο Λάμπρος Σκόρδας, ο οποίος μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό "Αθλητικό Μετρόπολις" αναφερόμενος στη νέα κίνηση που έχει να κάνει με την υπογραφή υπεύθυνης δήλωσης.

Η υπεύθυνη δήλωση έχει το γνήσιο της υπογραφής, του κ.Σκόρδα, από αστυνομικό τμήμα και τονίζει:

"Ο κ. Σωτήρης Καραμπέρης δεν ενέχεται σε οικονομικές ατασθαλίες στο διάστημα που είχε την οικονομική διαχείριση της ΠΑΕ Aρης. Είναι ένα καθαρό διαμάντι. Εμείς θέλουμε να προχωρήσουμε την ομάδα, γιατί είμαστε σε τραγικό σημείο. Εμείς το μόνο που θέλουμε είναι ο κ. Καραμπερης να αποτελέσει παρελθόν, και να παραχωρήσει τις μετοχές. Εφ΄ όσον ήθελε να προβούμε σε μια τέτοια κίνηση, το κάναμε. Ότι έχει ζητήσει ο κ. Καραμπέρης το έχουμε κάνει. Για να βρεθεί λύση θα πρέπει οι μετοχές να παραδοθούν στο Α. Σ Aρης, αυτό άλλωστε έχει πει και ο κ. Βενιζέλος".

Για τον έτερο μεγαλομέτοχο Νίκος Τσαρούχα, ο κ.Σκόρδας τόνισε : "Για τις μετοχές του κ. Τσαρούχα ισχύει το ίδιο. Απλά ο κ. Τσαρούχας θέλει τα χρήματα από την καρτέλα, κάτι που είναι δύσκολο να γίνει τώρα".

News 24/7

24MEDIA NETWORK