Για το πρώτο "τρίποντο"

Για το πρώτο "τρίποντο"

Ρεπορτάζ: Γιώργος Μίνος
Στη σκιά των εξελίξεων με τον Λόταρ Ματέους, ο ΠΑΟΚ φιλοξενεί το Αιγάλεω (19:15) με στόχο, όπως σε κάθε αγώνα, τους τρεις βαθμούς της νίκης. Βέβαια, εάν αυτή έρθει θα έχει εξαιρετική σημασία, αφού θα είναι η πρώτη σε επίσημο αγώνα φέτος και όπως κρίνεται φυσιολογικό, θα δώσει την ανάλογη ώθηση στην ομάδα και τους παίκτες της για τη συνέχεια.

Η πίστη στο θετικό αποτέλεσμα υπάρχει στην ομάδα, η οποία προπονήθηκε στο γήπεδο της Τούμπας το πρωί του Σαββάτου, υπό το βλέμμα του Γιώργου Κωστίκου και του προέδρου του συλλόγου, Γιώργου Γούμενου, ο οποίος βρίσκεται κοντά στους παίκτες με στόχο να τους εμψυχώσει εν όψει του αγώνα της Κυριακής. Χαρακτηριστικό είναι ότι όλοι στον σύλλογο έχουν θέση ως προτεραιότητα τη νίκη στο παιχνίδι με το Αιγάλεω και ακολούθως τη θετική κατάληξη στο θέμα του Λοταρ Ματέους.

Η αποστολή που επέλεξε ο Γιώργος Κωστίκος μετά το τέλος τηςπροπόνησης περιέχει 19 παίκτες, οι οποίοι είναι οι εξής: Βαγγελής, Γιασεμάκης, Ζαγοράκης, Ηλιάδης, Καρυπίδης, Κωνσταντινίδης, Μπαλάφας, Σαλπιγγίδης, Τοχούρογλου, Χαραλάμπους, Χασιώτης, Χριστοδουλόπουλος, Ακιέλ, Φερναντές, Φουτσίνι, Μέγκαχεντ, Μίετσελ, Σικαμπάλα, Ουντέζε.

Από την αποστολή (η οποία θα καταλύσει σε ξενοδοχείο του Πανοράματος), όπως αναμενόταν, δεν υπάρχουν τα ονόματα των Εγκωμίτη και Μαλαδένη, από τη στιγμή που αμφότεροι είναι τραυματίες. Παράλληλα, επιστρέφει ο Καρυπίδης, ο οποίος εξέτισε την ποινή του από τον αγώνα με τον Ατρόμητο. Αναφορικά με την ενδεκάδα, ο Κωστίκος αναμένεται να προβεί σε ορισμένες αλλαγές. Θέση στη μεσαία γραμμή διεκδικεί ο Ηλιάδης, ενώ ο Μίετσελ αναμένεται να πάρει φανέλα βασικού στην επιθετική γραμμή της ομάδας.

Εν αναμονή της άφιξης

Ο Λόταρ Ματέους "προσγειώνεται" στη Θεσσαλονίκη το μεσημέρι της Κυριακής και οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ έχουν ετοιμάσει ορισμένα προγράμματα για το χρονικό διάστημα που θα περάσει στην πόλη ο Γερμανός, τα οποία κρατούνται επτασφράγιστα μυστικά. Ο 44χρονος τεχνικός θα περιηγηθεί, συνοδεία του Σάκη Λάιου, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και στο Πανόραμα, όπου θα δει το σπίτι που θα κατοικήσει, καθώς και το κολλέγιο "Ανατόλια" της περιοχής, για το παιδί του.

Στη συνέχεια, ο Ματέους θα βρεθεί στο γήπεδο της Τούμπας όπου θα παρακολουθήσει τον ΠΑΟΚ στο παιχνίδι με το Αιγάλεω, ενώ το βράδυ θα ακολουθήσει δείπνο. Ανάλογα με τις διαθέσεις του Ματέους και το πόσο κουρασμένος είναι, θα υπάρξει νυχτερινή έξοδος είτε στο κέντρο όπου τραγουδάνε οι Μάκης Χριστοδουλόπουλος και Λευτέρης Πανταζής, είτε σε αυτό που εμφανίζεται η Πέγκυ Ζήνα (έχουν κλειστεί τραπέζια και στα δύο).

Από εκεί και πέρα, τη Δευτέρα θα βρεθεί στις προπονητικές εγκαταστάσεις της Σουρωτής και εν συνεχεία θα κληθεί να υπογράψει το συμβόλαιο συνεργασίας με τον "δικέφαλο του βορρά". Σε περίπτωση που μείνει ικανοποιημένος σε όλα, τότε θα υπογράψει εκείνη τη στιγμή. Βέβαια, ενδέχεται να μην το πράξει άμεσα και να ζητήσει περιθώριο, ώστε να διευθετηθούν και οι λεπτομέρειες με τη συνεργασία του με την εθνική Ουγγαρίας. Σε κάθε περίπτωση, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα καταβάλει στην ομοσπονδία της Ουγγαρίας ποινική ρήτρα που θα είναι μεταξύ 100 και 120 χιλιάδων ευρώ.

*** Η ζήτηση των εισιτηρίων για το παιχνίδι με το Αιγάλεω είναι αυξημένη, από τη στιγμή που υπάρχει και το θέμα του Λόταρ Ματέους σε πλήρη εξέλιξη.

News 24/7

24MEDIA NETWORK