Γιατί η Μπάγερν έστειλε για σκι τον Νάγκελσμαν και δεν τον έφερε ποτέ πίσω

Ο Τζούλιαν Νάγκελσμαν δεν είχε ιδέα πως θα απολυθεί από την Μπάγερν, αλλά σύμφωνα με την BILD το έργο ήταν δεμένο.

FC Bayern Munich coach Julian Nagelsmann waits for the start of the German Bundesliga soccer match between FC Bayern Munich and Bayer 04 Leverkusen at the Allianz Arena in Munich, Germany, Sept. 30, 2022. (AP Photo/Matthias Schrader)
Ο Τζούλιαν Νάγκελσμαν AP PHOTO/MATTHIAS SCHRADER

Ο Τζούλιαν Νάγκελσμαν όταν απολύθηκε από την Μπάγερν Μονάχου βρισκόταν στην Αυστρία κι έκανε σκι. Όπως έχει κάνει ήδη γνωστό ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο, ο 35χρονος Γερμανός δεν είχε ιδέα πως θα χάσει τη δουλειά του. Το έμαθε από τα Μέσα όπως κι όλος ο κόσμος, εντελώς ξαφνικά.

Το θέμα, όμως, είναι γιατί η διοίκηση "έφαγε" τον Νάγκελσμαν, ενώ ο νεαρός προπονητής ήταν μέσα σε όλους τους στόχους και αήττητος μέχρι τα προημιτελικά του UCL;

Οι άνθρωποι της Μπάγερν θεώρησαν πως η διακοπή για τις εθνικές ήταν το σωστό τάιμινγκ για να κάνουν πράξη αυτό που είχαν στο μυαλό τους καιρό. Το επιτελείο δεν ήταν ευχαριστημένο με την απόδοση της ομάδας. Οι τρεις ισοπαλίες και οι δύο ήττες στο πρωτάθλημα χτύπησαν άσχημα.

Η τελευταία ήττα από την Λεβερκούζεν και το γεγονός πως η ομάδα είναι δεύτερη και με την επιστροφή στη δράση παίζει την πρωτιά με την Ντόρτμουντ ήταν οι βασικοί λόγοι για να πάει ο Τούχελ στο Μόναχο.

Επίσης, οι Βαυαροί κινήθηκαν γρήγορα για τον Τόμας Τούχελ διότι δεν ήθελαν να τον χάσουν το καλοκαίρι από μία εκ των Ρεάλ ή Τότεναμ, όπως αναφέρει η BILD.

Διαβάστε περισσότερα

Μέσι: Αυτή είναι η προσφορά της Μπαρτσελόνα στον Αργεντίνο

Λίβερπουλ: Μετά τον Φιρμίνο, φεύγει ελεύθερος ποδοσφαιριστής που της κόστισε 38 εκατ.

Ρεάλ: Ο Πέρεθ βρήκε τον φορ που θέλει και δεν είναι ούτε ο Εμπαπέ, ούτε ο Χάλαντ

News 24/7

24MEDIA NETWORK