Γιατί η Μπαρτσελόνα μετατρέπει τη φανέλα της σε διαφήμιση του Drake

Υπάρχει συγκεκριμένος λόγος που το λογότυπο του Drake θα κάνει "πάρτι" στην εμβληματική φανέλα της Μπαρτσελόνα. Η χορηγική συμφωνία που δεσμεύει την Μπάρτσα.

Barcelona's Robert Lewandowski celebrates after scoring his side's fourth goal during a Group C Champions League soccer match between FC Barcelona and Viktoria Plzen at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Wednesday, Sept. 7, 2022. (AP Photo/Joan Monfort)
Ο Ρομπέρτ Λεβαντόφσκι AP PHOTO/JOAN MONFORT

Ξημερώνει Ρεάλ Μαδρίτης - Μπαρτσελόνα και ο μισός πλανήτης ασχολείται με το λόγο που η Μπάρτσα θα "κοτσάρει" στη φανέλα της το σήμα του δημοφιλούς ράπερ Drake, δηλαδή μία κουκουβάγια. Υπάρχει συγκεκριμένος λόγος και η ομάδας της Καταλονίας οφείλει να το κάνει λόγω χορηγικής συμφωνίας.

Όπως είναι ήδη γνωστό οι μπλαουγκράνα έχουν βασικό χορηγό στη φανέλα τους την πλατφόρμα του Spotify. Μία συμφωνία που θα τους αποφέρει εκατοντάδες εκατομμύρια σε βάθος χρόνου.

Κι επειδή, λοιπόν, ο Drake έσπασε τα ταμεία στο Spotify κι έγινε ο πρώτος καλλιτέχνης που ξεπερνάει τα 50 δισεκατομμύρια streams η Μπάρτσα βάσει της συμφωνίας θα τον τιμήσει με το συγκεκριμένο τρόπο. Επίσης, και στο ζέσταμα οι ποδοσφαιριστές της Μπαρτσελόνα θα φορέσουν φανέλες με το νούμερο 50.

News 24/7

24MEDIA NETWORK