Γιατί η Βέρντερ επέλεξε τον Καπίνο

Τα λόγια του προπονητή τερματοφυλάκων της γερμανικής ομάδας έδωσαν... υπόσταση στη συμφωνία με τον Έλληνα κίπερ, την οποία αποκάλυψε κατ' αποκλειστικότητα το Contra.gr.

Γιατί η Βέρντερ επέλεξε τον Καπίνο

Απ' όταν ο Στέφανος Καπίνο παραγκωνίστηκε στον Ολυμπιακό, μετά από εκείνο το ματς με την ΑΕΚ στα τέλη Σεπτεμβρίου 2017, πολύ δεν έχει παίξει. Ούτε στη Νότιγχαμ Φόρεστ βρήκε αυτό που ήθελε, με αποτέλεσμα σε διάστημα 8 μηνών να έχει μετρήσει μόλις 6 συμμετοχές.

Ποιος ο λόγος οπότε που η Βέρντερ Βρέμης επενδύει πάνω του και του δίνει ένα συμβόλαιο τριών ετών (2+1) έναντι 500 χιλιάδων για κάθε χρόνο;

Ο Κρίστιαν Βάντερ, ο προπονητής τερματοφυλάκων της γερμανικής ομάδας, ήταν ξεκάθαρος. Διευκρινίζοντας τους λόγους ανέφερε πως " ο Στέφανος ταιριάζει ιδανικά με την ομάδα που έχουμε φτιάξει. Είναι αυτός που συμπληρώνει απόλυτα τις απαιτήσεις μας: είναι έμπειρος και με περιθώρια εξέλιξης. Δεν θα είναι δύσκολο γι' αυτόν να προσαρμοστεί γιατί ξέρει ήδη το γερμανικό πρωτάθλημα".

Γιατί η Βέρντερ επέλεξε τον Καπίνο

Ο 24χρονος τερματοφύλακας είχε προσελκύσει το ενδιαφέρον των Γερμανών από εκεί το 1-1 της Εθνικής στις Βρυξέλλες. Τότε που το γκολ των Βέλγων για την ισοφάριση ήρθε στο φινάλε. Έκτοτε τον είχαν στο μυαλό του κι αφού παρουσιάστηκε η ευκαιρία, φρόντισαν να την εκμεταλλευτούν. Αφού πρώτα τον παρακολούθησαν ενεργό σ' όλα τα φιλικά που έδωσε η Νότιγχαμ. Στα οποία όσο έπαιξε δεν δέχθηκε γκολ!

Αρχικά ο Καπίνο θα είναι δεύτερος στην ιεραρχία των κίπερς, διότι προηγείται σε αυτή τη φάση ο 26χρονος Τσέχος Γίρι Παβλένκα, ο οποίος πέρυσι μέτρησε 38 ματς (34 πρωταθλήματος, 4 κυπέλλου). Είχε αποκτηθεί πέρυσι έναντι 3 εκατομμυρίων ευρώ από τη Σλάβια Πράγας, αλλά ήδη η χρηματιστηριακή αξία του έχει εκτοξευτεί πάνω από τα 9. Γι' αυτό ακόμη και τον Ιανουάριο, αν συνεχίσει ανάλογα, ενδεχομένως πουληθεί. Μετά θα είναι στο χέρι του Έλληνα τερματοφύλακα να καθιερωθεί.

News 24/7

24MEDIA NETWORK