Γιουνάιτεντ: Δεν έχει μαξιλάρια στην πτώση, αλλά κάποιος επιμένει πως είναι απλά μία γρατζουνιά, οι επιδόσεις προκαλούν θλίψη

Η ομάδα του Έρικ Τεν Χαχ αδυνατεί να ανταποκριθεί σε βασικά ζητούμενα και η έξοδος στο Champions League φαίνεται να έχει κριθεί προ πολλού.

Manchester United's Bruno Fernandes reacts during the English Premier League soccer match between Bournemouth and Manchester United, at The Vitality Stadium in Bournemouth, England, Saturday, April 13, 2024. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth)
(AP Photo/Kirsty Wigglesworth) AP

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μετά το τέλος της εποχής του Σερ Άλεξ αντιμετωπίζει πολλά και πολυεπίπεδα προβλήματα όσο οι προπονητές διαδέχονται ο ένας τον άλλον. Δεν έχει καταφέρει να βρει το "manual", τον χάρτη με προορισμό την επιτυχία και προσπαθεί κάθε φορά από την αρχή να βρει τον εαυτό της. Αυτή την φορά όμως φαίνεται πως ο χάρτης ήταν γυρισμένος ανάποδα...

Η έκδοση της Γιουνάιτεντ με τον Τεν Χαχ στο πάγκο φαίνεται πως είναι περισσότερο μπερδεμένη σε όλα τα επίπεδα παρά να ακολουθεί ένα μονοπάτι. Πολλές στροφές, κύκλοι, ανηφόρες και ενίοτε κατηφόρες που έχουν πνευματικά και σωματικά επηρεάσει του παίκτες. Εκείνος όμως που καθορίζει την ρότα που χαράζει η ομάδα επιμένει ανελλιπώς πως όλα βαίνουν καλώς και πως στην επόμενη στροφή θα φτάσουν στον προορισμό τους.

Η ομάδα ενώ είχε βάλει ως στόχο το εισιτήριο για το Champions League, εντούτοις αποδεικνύεται πως εν τέλει πως κάτι τέτοιο δεν είναι εφικτό. Η ομάδα κατάφερε να πετύχει κάτι βέβαια. Δεν είναι όμως και πολύ κολακευτικό επίτευγμα.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πήρε μόλις 6 βαθμούς στα τελευταία 7 παιχνίδια της στην Premier League...

• Ήττα από τη Φούλαμ

Ήττα από τη Μαν Σίτι

Νίκη απέναντι στην Έβερτον

Ισοπαλία με Μπρέντφορντ

Ήττα κατά της Τσέλσι

Ισοπαλία εναντίον Λίβερπουλ

Ισοπαλία εναντίον Μπόρνμουθ

Οι δηλώσεις του Ολλανδού τεχνικού μετά την ισοπαλία με την Μπόρνμουθ περισσότερο προκαλούν στεναχώρια, παρά αισιοδοξία μέχρι το τέλος της σεζόν.

"Έχουμε μια ομάδα που είναι ανθεκτική, έχει χαρακτήρα, θέλουμε να κερδίζουμε. Δύο φορές παλέψαμε από χαμένη θέση".

"Βλέπετε ότι με κάθε αντίπαλο υπάρχει αυτή η επιθυμία να μας νικήσει. Σε κάθε αγώνα έφταναν στα όριά τους".

"Πρέπει να δείξουμε αντίσταση, να το ελέγξουμε, να κυριαρχήσουμε".

Η αλήθεια είναι πως κανείς δεν απαιτεί νίκες με Λίβερπουλ, Σίτι ή ακόμη και Άρσεναλ. Παρόλα αυτά, κανείς δεν δέχεται μία τόσο μεγάλη ομάδα να αντιμετωπίζει ως ντέρμπι αγώνες απέναντι σε Φούλαμ, Μπρέντφορντ και Μπόρνμουθ.

Διαβάστε περισσότερα

Η Γιουνάιτεντ "στέλνει" τον παίκτη των 95 εκατ. ευρώ που δεν τραβάει για να πάρει μεγάλο αστέρι της Premier League

Η μάχη άρχισε στην Λάτσιο, ο Λοτίτο απάντησε στον Λουίς Αλμπέρτο

News 24/7

24MEDIA NETWORK