Γιουνάιτεντ: Η αρπαγή του Κέιν αλλάζει τις ισορροπίες

Ο Χάρι Κέιν φέρεται να βρίσκεται στο στόχαστρο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ η οποία σχεδιάζει την αρπαγή του το καλοκαίρι.

England's Harry Kane looks on before start of the World Cup group B soccer match between England and Iran at the Khalifa International Stadium, in Doha, Qatar, Monday, Nov. 21, 2022. (AP Photo/Martin Meissner)
Ο Χάρι Κέιν, αρχηγός της Αγγλίας (AP PHOTO/MARTIN MEISSNER)

Το συμβόλαιο του Χάρι Κέιν εκπνέει το 2024 και ο σπουδαίος Άγγλος επιθετικός δεν έχει προχωρήσει σε επέκταση με την Τότεναμ. Για την ώρα τουλάχιστον. Η διοίκηση των Λονδρέζων όλα αυτά τα χρόνια που 29χρονος πρωταγωνιστεί λέει "not for sale".

Σε περίπτωση, όμως, που ο Κέιν δεν ανανεώσει τότε με μόλις ένα χρόνο δέσμευσης με την Τότεναμ το έργο αλλάζει. Και πιθανόν αυτή την εξέλιξη να θελήσει να εκμεταλλευτεί το καλοκαίρι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ η οποία θα ψάξει/ψάχνει έναν στράικερ του επιπέδου του αρχηγού της Αγγλίας, ενός σημείου αναφοράς.

Τουλάχιστον αυτό αναφέρει η manchestereveningnews.com.uk με τη σημείωση πως η Γιουνάιτεντ μετά από τη μεταγραφή ρεκόρ του Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ το '08 (σ.σ. πάνω από 30.000.000 ευρώ τότε) δεν έχει ξανακάνει ντιλ με την Τότεναμ. Επίσης, θα παίξει σημαντικό ρόλο και σε τι κατάσταση θα βρίσκεται η Τότεναμ τη νέα σεζόν:

Η ομάδα του Κόντε αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην 5η θέση της Premier League πράγμα που σημαίνει πως αν τελειώνε σήμερα το πρωτάθλημα, τότε θα βρισκόταν εκτός Champions League. Η τέταρτη Γιουνάιτεντ είναι έξι βαθμούς μπροστά από τα Σπιρούνια.

Διαβάστε περισσότερα

Ντάνι Άλβες: Πώς είναι οι φυλακές που οδηγήθηκε ο Βραζιλιάνος

Ρονάλντο, συνάντηση με τον πιο "κακό άνθρωπο" του πλανήτη

Λίβερπουλ: Έτσι θα φέρει ο Τζέραρντ τον Μπέλιγχαμ στο Άνφιλντ

News 24/7

24MEDIA NETWORK