Λίβερπουλ: Έτσι θα φέρει ο Τζέραρντ τον Μπέλιγχαμ στο Άνφιλντ

Ο θρύλος της Λίβερπουλ, Τζέραρντ μιλώντας στο BT Sport αποκάλυψε πώς θα έκανε την προσπάθειά του για να πείσει τον Μπέλιγχαμ.

England's Jude Bellingham in action during the World Cup round of 16 soccer match between England and Senegal, at the Al Bayt Stadium in Al Khor, Qatar, Sunday, Dec. 4, 2022. (AP Photo/Hassan Ammar)
Ο Τζουντ Μπέλιγχαμ έκανε πάταγο στο Μουντιάλ 2022 (AP PHOTO/HASSAN AMMAR)

Φημολογείται εδώ και μήνες πως η Λίβερπουλ θέλει τον Τζουντ Μπέλιγχαμ. Ο πανάκριβος μέσος της Ντόρτμουντ έχει συνδεθεί και με την Ρεάλ, ενώ παλαιότερα δημοσιεύματα ανέφεραν πως επιλογή του παίκτη και της οικογένειάς του είναι η μεταγραφή στους Κόκκινους.

Για την περίπτωση Μπέλιγχαμ μίλησε ο Στίβεν Τζέραρντ που ανέλυσε ένα υποθετικό σενάριο στο πώς θα προσπαθούσε ο Άγγλος να φέρει ο ίδιος τον συμπατριώτη του στην αγαπημένη του ομάδα. Συγκεκριμένα, μιλώντας στο BT Sport ο Στίβεν είπε:

"Το μόνο που χρειάζεται να μου δώσει μία ημερομηνία στη ατζέντα του που είναι ελεύθερος και θα πετάξω στο Ντόρτμουντ για να μιλήσουμε".

Θυμίζουμε πως ο Τζέραρντ έπειτα από την απομάκρυνσή του από τον πάγκο της Άστον Βίλα παραμένει άνεργος, ενώ οι διαπραγματεύσεις του με την εθνική Πολωνίας δεν οδήγησαν σε συμφωνία.

Διαβάστε περισσότερα

Ντάνι Άλβες: Πώς είναι οι φυλακές που οδηγήθηκε ο Βραζιλιάνος

Βραζιλία: Ο ειδικός ρόλος του Ρονάλντο για την πρόσληψη του επόμενου προπονητή

Γιουβέντους, τι προβλέπεται για την επόμενη μέρα

News 24/7

24MEDIA NETWORK