Γιουνάιτεντ: Και να πουληθεί τα χρήματα για μεταγραφές είναι ψίχουλα

Φαίνεται πως η Γιουνάιτεντ εάν αύριο εξαγοραστεί από τους πλούσιους υποψήφιους ιδιοκτήτες δεν θα έχει πολλά για να κινηθεί.

Manchester United Manager Erik ten Hag during the Premier League soccer match between Fulham and Manchester United at Craven Cottage in London, England, Sunday November 13th, 2022. (AP Photo/Leila Coker)
Ο Έρικ Τεν Χαχ (AP PHOTO/LEILA COKER)

Δημοσίευμα φέρνει τα πάνω κάτω όσον αφορά στις τεράστιες μεταγραφικές προσδοκίες του Σεΐχη Γιασίμ σε περίπτωση που αγοράσει την Γιουνάιτεντ. Ο Καταριανός έχει υποσχεθεί γιγάντιες κινήσεις, όπως αυτή του Κιλιάν Εμπαπέ, αλλά βάσει ρεπορτάζ κάτι τέτοιο δεν είναι εφικτό.

Τα εν λόγω άρθρα σημειώνουν πως οι Κόκκινοι Διάβολοι θα μπορούν να κινηθούν στην αγορά με μόλις 100.000.000 λίρες. Χρήματα, βέβαια, που δεν φτάνουν για να αγοραστούν ποδοσφαιριστές επιπέδου Εμπαπέ και πάει λέγοντας.

Η αίτια που είναι στριμωγμένη η Γιουνάιτεντ είναι το FFP. Για να λυθεί το ζήτημα ο Έρικ Τεν Χαχ θα πρέπει να εμφανίσει τη μαύρη λίστα του και οι αρμόδιοι να προχωρήσουν στο ξεφόρτωμα του ρόστερ για να ανοιχτεί το μπάτζετ και να εκπληρώσει ο νέος (;) ιδιοκτήτης τα μεγάλα σχέδιά του.

Διαβάστε περισσότερα

Ρεάλ: Αυτός είναι ο άνθρωπος που έπεισε τον Μπέλιγχαμ

Λίβερπουλ: Αυτή είναι η μεταγραφική "απάντηση" στον Μπέλιγχαμ

Μέσι: Τα τρία σημεία μετά από την αδιανόητη πρόταση της Αλ Χιλάλ

News 24/7

24MEDIA NETWORK