Μέσι: Τα τρία σημεία μετά από την αδιανόητη πρόταση της Αλ Χιλάλ

Ο Λιονέλ Μέσι φέρεται να έχει δεχθεί μυθική πρόταση άνω των 400.000.0000 ευρώ από την Αλ Χιλάλ, αλλά υπάρχουν θέματα...

Argentina's Lionel Messi holds the trophy after winning the World Cup final soccer match between Argentina and France at the Lusail Stadium in Lusail, Qatar, Sunday, Dec.18, 2022. (AP Photo/Manu Fernandez)
Ο Λιονέλ Μέσι με το τρόπαιο του Παγκόσμιου Πρωταθλητή AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

Πριν από περίπου ένα μήνα ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο είχε γράψει για την πρόταση της Αλ Χιλάλ στον Λιονέλ Μέσι η οποία ξεπερνάει τα 400.000.000 ευρώ ανά έτος. Ο Ιταλός ρεπόρτερ μαζί με την αποκάλυψή του εστίασε και σε τρία σημεία που εκ νέου έφερε στο φως, καθώς το θέμα με την Σαουδική Αραβία άναψε ξανά.

Πάμε, λοιπόν, να δούμε τα τρία σημεία: Αρχικά, σύμφωνα πάντα με τον Ρομάνο, η απόλυτη επιλογή του Μέσι είναι να συνεχίσει στην Ευρώπη. Έπειτα, έρχεται μπροστά η Μπαρτσελόνα που περιμένει τις εξελίξεις με το FFP για να στείλει την πρότασή της στον Αργεντινό. Έχει ήδη γίνει γνωστό πως η Μπάρτσα σκοπεύει να προσφέρει διετές στον Παγκόσμιο Πρωταθλητή.

Το τρίτο σημείο αφορά την Παρί. Ο Ρομάνο έγραφε τότε πως ο Μέσι δεν αποδέχεται την προσφορά των Γάλλων διότι θέλει εγγυήσεις. Σε κάθε περίπτωση όλα δείχνουν πως η εποχή του Λίο στο Παρίσι εκπνέει και απομένει να δούμε το επόμενό του βήμα.

Διαβάστε περισσότερα

Ρεάλ: Αυτός είναι ο άνθρωπος που έπεισε τον Μπέλιγχαμ

Μπαρτσελόνα: Νυν μάνατζερ και παλιά δόξα του κλαμπ στο δρόμο της επιστροφής

Μπαρτσελόνα: Ο πατέρας του Φάτι έκανε μεγάλη αποκάλυψη για το μέλλον του

News 24/7

24MEDIA NETWORK