Γιουνάιτεντ, μεταγραφές: Αυτό είναι το αδιανόητο αίτημα προς τον free agent Ντε Χέα

Η Γιουνάιτεντ άφησε ελεύθερο τον Νταβίντ Ντε Χέα και φέρεται να του ζήτησε κάτι που μοιάζει ανεξήγητο τη δεδομένη στιγμή.

Manchester United's goalkeeper David de Gea celebrates at the end of the English Premier League soccer match between Manchester United and West Ham United at Old Trafford stadium in Manchester, England, Sunday, Oct. 30, 2022. (AP Photo/Jon Super)
Ο Νταβίντ Ντε Χέα SUNDAY, OCT. 30, 2022. (AP PHOTO/JON SUPER)

Ο πιστός στρατιώτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Νταβίντ Ντε Χέα από την 1η Ιουλίου κινείται ως ελεύθερος στη μεταγραφική αγορά. Παρότι οι δύο πλευρές έδειχναν αποφασισμένες να συνεχίσουν μαζί και τα επόμενα χρόνια ,έπειτα από δώδεκα χρόνια κοινής πορείας, τελικά το θέμα δεν... έστριψε προς τη θετική του έκβαση για την ώρα.

Από την πλευρά του ο Ισπανός κίπερ έδειξε με κάθε τρόπο πως η επιθυμία του ήταν μία και μοναδικά: Να παραμείνει και μάλιστα ήταν διατεθειμένος να κόψει κάτω από το μισό το παχυλό βδομαδιάτικο των 375.000 λιρών που λάμβανε.

Ωστόσο, η δουλειά δεν προχώρησε προς το παρόν με την SUN να υποστηρίζει πως η Γιουνάιτεντ όχι απλά άφησε στα κρύα του λουτρού έναν σπουδαίο τερματοφύλακα, αλλά του έθεσε και το εξής απίθανο αίτημα. Ποιο ήταν αυτό; Να μην υπογράψει με καμία ομάδα και να περιμένει.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του σκανδαλοθηρικού Μέσου , λοιπόν, ο Έρικ Τεν Χαχ και το επιτελείο του κρατούν στην αναμονή τον Ισπανό και σε περίπτωση που δεν τους επαρκέσει το διαθέσιμο μπάτζετ για την απόκτηση νέου "άσου", τότε θα καλέσουν τον Ντε Χέα να υπογράψει συμβόλαιο κι έτσι να παραμείνει στην ομάδα και τα επόμενα χρόνια.

Διαβάστε περισσότερα

Λίβερπουλ: Ο Σόμποσλαϊ τρύπωσε στην "αγία" πεντάδα

Φιρμίνο: Έκλεισε το μεγάλο deal

Τα γύρισε η Αλ Νασρ για Μπρόζοβιτς και το deal ναυάγησε

News 24/7

24MEDIA NETWORK