Φιρμίνο: Έκλεισε το μεγάλο deal

Σε προφορική συμφωνία με την Αλ Αχλί έχει έρθει ο Ρομπέρτο Φιρμίνο σύμφωνα με ανάρτηση του Φαμπρίτσιο Ρομάνο.

Liverpool's Roberto Firmino exercises during warmup before the Champions League final soccer match between Liverpool and Real Madrid at the Stade de France in Saint Denis near Paris, Saturday, May 28, 2022. (AP Photo/Manu Fernandez)
Ο Μπόμπι Φιρμίνο με τη φανέλα της Λίβερπουλ AP

Τον επόμενο σταθμό της καριέρας του φέρεται πως επέλεξε ο Ρομπέρτο Φιρμίνο σύμφωνα με τον γνωστό μεταγραφολόγο, Φαμπρίτσιο Ρομάνο.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει ο Ιταλός, ο Μπομπί τα βρήκε σε όλα με την ομάδα της Αλ Αχλί και αναμένεται να μεταβεί άμεσα στην Σαουδική Αραβία για να ολοκληρώσει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το συμβόλαιό του τριετούς διάρκειας.

Θυμίζουμε πως ο Βραζιλιάνος στράικερ αποχώρησε από την Λίβερπουλ καθώς ήθελε να κάνει μία νέα αρχή στην καριέρα του, και παλαιότερα δημοσιεύματα τον ήθελαν να βρίσκεται στο στόχαστρο τόσο της Ρεάλ Μαδρίτης όσο και της Μπαρτσελόνα αλλά και άλλων κορυφαίων ευρωπαΪκών ομάδων.

Στην Αλ Αχλί θα συναντήσει τον Εντουάρντο Μεντί ο οποίος ανακοινώθηκε τις προηγούμενες ημέρες, ενώ η ομάδα κυνηγάει και το μπαμ για την τεχνική ηγεσία, καθώς κατέθεσε πρόταση τόσο στον Ζοσέ Μουρίνιο όσο και στον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, εισπράττοντας βέβαια αρνητικές απαντήσεις.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Το βασιλικό πρωτοσέλιδο του Kicker για το φλερτ Μπάγερν - Κέιν

Τσέλσι: Έδωσε ηχηρή απάντηση στην Ίντερ για Λουκάκου

Γουέστ Χαμ: Κάνει την έκπληξη με τον διάδοχο του Ράις

News 24/7

24MEDIA NETWORK