Γιουνάιτεντ: Ο Σάντσο το πάει στα άκρα με Τεν Χαχ, η απόφασή του μετά την επίσημη τοποθέτηση της ομάδας

Ατομικές προπονήσεις εξακολουθεί να κάνει ο Τζέιντον Σάντσο μετά από τον διαπληκτισμό του με τον Έρικ Τεν Χαχ. Γιατί δεν υποχωρεί με τίποτα ο Άγγλος.

Manchester United's Jadon Sancho walks from the pitch at halftime during a pre-season game between Manchester United and Crystal Palace at the Melbourne Cricket Ground in Melbourne, Australia, Tuesday, July 19, 2022. (AP Photo/Asanka Brendon Ratnayake)
Ο Σάντσο σε φιλικό προετοιμασίας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ AP

Στον "πάγο" εξακολουθεί να βρίσκεται ο Τζέιντον Σάντσο μετά από τη δημόσια διαμάχη που είχε με τον Έρικ Τεν Χαχ με αφορμή τον παραγκωνισμό του από τα βασικά πλάνα της ομάδας.

Η Γιουνάιτεντ με ανακοίνωσή της ενημέρωσε πως ο Σάντσο θα συνεχίσει να προπονείται μόνος του μέχρι να βρεθεί οριστική λύση με το ζήτημα του με τον Τεν Χαχ, με τον ίδιο πάντως να μην φέρεται διατεθειμένος να κάνει πίσω.

Ο λόγος είναι πως θεωρεί ότι ο Ολλανδός τεχνικός του έχει φερθεί με τον χειρότερο τρόπο από τότε που ανέλαβε τη τεχνική ηγεσία της Γιουνάιτεντ, συμπεριφορά την οποία δεν έχει δείξει σε κανέναν άλλον παίκτη της ομάδας.

θυμίζουμε πως την περασμένη αγωνιστική περίοδο ο Τεν Χαχ έστειλε τον Σάντσο σε δικό του προπονητή στην Ολλανδία προκειμένου να του βελτιώσει τη φυσική κατάσταση ενώ με την έναρξη της φετινής αγωνιστικής περιόδου του έκανε σαφές πως δεν τον υπολογίζει καθώς δεν παρουσιάζει την απαραίτητη νοοτροπία στις προπονήσεις.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Μέσι: Στα βήματα του Λίο ο γιος του, Τιάγκο: Εντάχθηκε στην Ίντερ Μαϊάμι

Στα χνάρια της Σ. Αραβίας το Κατάρ, πήρε και ταλέντο από την Ουρουγουάη μέσα από τα χέρια των "μεγάλων" της Ευρώπης

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ο Τεν Χαχ "ψήνεται" για Κβαρατσχέλια αλλά δεν μπορεί να τον πάρει με τίποτα, οι δύο λόγοι

News 24/7

24MEDIA NETWORK