Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ο Τεν Χαχ "ψήνεται" για Κβαρατσχέλια αλλά δεν μπορεί να τον πάρει με τίποτα, οι δύο λόγοι

Τον Κβίτσα Κβαρατσχέλια θέλει να φέρει διακαώς στο Μάντσεστερ ο Έρικ Τεν Χαχ μετά τις εξελίξεις με τους Σάντσο και Άντονι.Τι ισχύει για τον Γενάρη.

Napoli's Khvicha Kvaratskhelia reacts during a Serie A soccer match between Lazio and Napoli at Rome's Olympic Stadium, Saturday, Sept. 3, 2022. (AP Photo/Andrew Medichini)
Ο Κβίτσα Κβαρατσχέλια με τη φανέλα της Νάπολι AP

Τον ποδοσφαιρικό πλανήτη τρέλανε με την πρώτη του χρονιά στη Νάπολι ο Κβίτσα Κβαρατσχέλια εκτοξεύοντας τη χρηματιστηριακή του αξία σχεδόν 10 φορές.

Την περίπτωση του Γεωργιανού άσου έχουν εξετάσει όλες οι μεγάλες ομάδες της Premier League χωρίς όμως να προχωρήσουν σε κάποια επίσημη προσφορά για την αγορά του.

Σύμφωνα με την Mirror, η ομάδα που έχει εκδηλώσει πιο έντονο ενδιαφέρον για τον Κβαρατσχέλια τη δεδομένη χρονική στιγμή είναι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ειδικά μετά από τις εξελίξεις στις υποθέσεις των Τζέιντον Σάντσο και Άντονι.

Τα δεδομένα για τον Κβαρατσχέλια είναι απλά. Η Νάπολι ζητά για την πώληση του περίπου 150.000.000 ευρώ, ποσό απαγορευτικό για την Γιουνάιτεντ καθώς βρίσκεται υπό αυστηρή επιτήρηση από το FFP.

Έτσι, ο μόνος τρόπος για να γίνει ο Γεωργιανός παίκτης της Γιουνάιτεντ από τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο χωρίς να επηρεαστούν τα οικονομικά των "Κόκκινων Διαβόλων" είναι με τη μορφή δανεισμού.

Προς το παρόν, αυτό δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες για δύο κυρίως λόγους. Ο πρώτος είναι πως ο Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις είναι απόλυτος με τα μεγάλα αστέρια της ομάδας του και είναι θετικός μόνο στην πώληση τους με το απαραίτητο αντίτιμο και ο δεύτερος είναι η επιθυμία του παίκτη να εξελιχθεί ακόμα περισσότερο με τη φανέλα της ιταλικής ομάδας.

Θυμίζουμε πως το συμβόλαιο του Κβαρατσχέλια με τη Νάπολι λήγει το καλοκαίρι του 2027 με τα δημοσιεύματα να αναφέρουν πως δεν αποκλείεται άμεσα να αρχίσουν νέες συζητήσεις για την ανανέωσή του.

Διαβάστε Περισσότερα

Μπαρτσελόνα: Εξωπραγματική η μείωση του salary cap της μέσα σε έξι μήνες

Μπάγερν: Τρελάθηκε ο Τούχελ, "παραγκωνίζει" παίκτη που κόστισε σχεδόν 70 εκατ.

Δεν σταματούν οι αποχωρήσεις στην Παρί: Στέλνει δανεικό στην Τουρκία και ταλαντούχο χαφ της

News 24/7

24MEDIA NETWORK