Γιουνάιτεντ: Ο Τεν Χαχ εξετάζει πρώην παίκτη της Σίτι

Στη λίστα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φέρεται να βρίσκεται ο Ρομέο Λάβια, ο οποίος έχει περάσει στο παρελθόν από τις ακαδημίες της Μάντσεστερ Σίτι.

Manchester United's head coach Erik ten Hag applauds fans at the end of the Europa League playoff second leg soccer match between Manchester United and Barcelona at Old Trafford stadium in Manchester, England, Thursday, Feb. 23, 2023. Manchester United won 2-1. (AP Photo/Dave Thompson)
Ο Έρικ Τεν Χαχ πανηγυρίζει AP

Ένα όνομα "έκπληξη" φέρεται πως έχει στη λίστα του ο Έρικ Τεν Χαχ για την ενίσχυση της μεσαίας γράμμης σύμφωνα με δημοσίευμα της DailyMail.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το αγγλικό μέσο, ο Ολλανδός παρακολουθεί στενά την περίπτωση του άσου της Σαουθάμπτον, Ρομέο Λάβια.

Ο Λάβια είναι παιδί των ακαδημιών της Μάντσεστερ Σίτι από την οποία αποχώρησε το περασμένο καλοκαίρι αντί 12.000.000 ευρώ, παίρνοντας αμέσως φανέλα βασικού στην ομάδα της Σαουθάμπτον.

Ο ποδοσφαιριστής βρίσκεται στα ραντάρ και άλλων κορυφαίων αγγλικών ομάδων, μεταξύ των οποίων και των Άρσεναλ,Τσέλσι, με τη Γιουνάιτεντ να έχει τον πρώτο λόγο για την απόκτησή του.

Διαβάστε Περισσότερα

Τσέλσι: Παίκτης που έδιωξε κατάφερε το Φεβρουάριο να έχει περισσότερα γκολ απ' όσα όλοι οι Μπλε μαζί

Λίβερπουλ: Ανατροπή! Αποχωρεί αγαπημένος παίκτης του Κλοπ παρά την πρόταση ανανέωσης

Χακίμι: Επίσημη δίωξη σε βάρος του μετά από την καταγγελία για βιασμό

News 24/7

24MEDIA NETWORK