Τσέλσι: Παίκτης που έδιωξε κατάφερε τον Φεβρουάριο να έχει περισσότερα γκολ απ' όσα όλοι οι Μπλε μαζί

Μεταγραφικά η Τσέλσι πέταξε φωτιές. Αγωνιστικά, όμως, δεν αποδίδει κι αυτό φαίνεται από τα γκολ που κατάφερε να σκοράρει τον Φεβρουάριο.

Chelsea's head coach Graham Potter is interviewed before the Champions League group E soccer match between FC Salzburg and Chelsea at the Salzburg stadium in Salzburg, Austria, Tuesday, Oct. 25, 2022. (AP Photo/Florian Schroetter)
Ο Πότερ, προπονητής της Τσέλσι (AP PHOTO/FLORIAN SCHROETTER)

Οι επιδόσεις της Τσέλσι στο χορτάρι κινούνται σε χαμηλό βαρομετρικό. Μεταγραφικά οι Μπλε σάρωσαν τα πάντα το χειμώνα, αλλά στο γήπεδο ο Γκράχαμ Πότερ δεν το έχει βρει το γιατρικό.

Μάλιστα, οι Λονδρέζοι είναι τόσο κακοί που τον Φεβρουάριο σκόραραν λιγότερα γκολ από ποδοσφαιριστή που έδιωξαν όπως όπως το καλοκαίρι.

Ο λόγος για τον Ρομέλου Λουκάκου ο οποίος δεν έσκισε τα δίχτυα τον προηγούμενο μήνα, αλλά με τα δύο του γκολ έχει βάλει περισσότερα απ' όσα όλη Τσέλσι μαζί.

Συγκεκριμένα, η ομάδα του Πότερ τον Φεβρουάριο, επαναλαμβάνουμε, έχει σκοράρει μόλις ένα γκολ στο 1-1 με την Γουέστ Χαμ.

  • 26/02 Τότεναμ - Τσέλσι 2-0
  • 18/02 Τσέλσι - Σαουθάμπτον 0-1
  • 15/02 Ντόρτμουντ - Τσέλσι 1-0
  • 11/02 Γουέστ Χαμ - Τσέλσι 1-1
  • 03/02 Τσέλσι - Φούλαμ 0-0

Από την άλλη ο Λουκάκου βρήκε δίχτυα δύο φορές. Η μία στο Champions League με την Πόρτο και η άλλη με την Ουντινέζε στο πρωτάθλημα.

Διαβάστε περισσότερα

Το ποδόσφαιρο είχε ξεχάσει την ύπαρξή του και τώρα αυτός φέρνει εμφύλιο στο Μιλάνο

Γιουβέντους: Δεν δίνει 22 εκατ. για Παγκόσμιο Πρωταθλητή, επιστρέφει στην ομάδα των αστέρων

Ο Ικάρντι "ανέβασε" ημίγυμνη φωτογραφία της Νάρα και το μετάνιωσε

News 24/7

24MEDIA NETWORK